Facebook Pixel Θα του στείλουν και αίτημα φιλίας στο Facebook;
| 2011-03-04 23:34:00

Θα του στείλουν και αίτημα φιλίας στο Facebook;

Θα του στείλουν και αίτημα φιλίας στο Facebook;

Ρε παιδιά, πόσο life style είναι τέλος πάντων αυτή η νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ; Πολύ προχωρημένοι είναι οι άνθρωποι και θα τους ζηλεύουν ακόμα και σύλλογοι του εξωτερικού.

Πριν από λίγες μέρες είχαμε γράψει ότι η επικοινωνία για να κλειστεί το ραντεβού Αδαμίδη με τον μάνατζερ του Μπλάνκο γίνεται με sms! Προφανώς θα χάθηκε κάποιο μήνυμα στο δρόμο και γι’ αυτό πάει για τέλος Μάρτη η συνάντηση.

Τώρα βλέπουμε ότι η πρόταση για τον Αργεντίνο στάλθηκε από την ΑΕΚ με e-mail!

Όλη η τεχνολογία, λοιπόν, είναι στα πόδια της Ένωσης. Τι κινητά τηλέφωνα, τι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τι i-pad για να διαβάζουνε κι εφημερίδες. Εκτός πια κι αν δεν το κάνουνε επειδή είναι gadgetάκηδες, αλλά για λόγους οικονομίας. Τι κοστίζει ένα e-mail; Τίποτα. Το ίδιο κι ένα sms, αν έχεις κάνει το σωστό πρόγραμμα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Ούτε γραμματόσημο πληρώνεις, λοιπόν, ούτε έξοδα αποστολής, όπως τα παλιά χρόνια στα ΕΛΤΑ. Ενώ αν φέρεις έναν μάνατζερ στην Ελλάδα, τότε όλο και κάτι θα ξοδέψεις για δείπνα, ίσως ξενοδοχείο, εισιτήρια κλπ.

Και, βέβαια, οι παίκτες κάτι τέτοια βλέπουνε και κάνουνε κι αυτοί του κεφαλιού τους. Έξω από τα αποδυτήρια μετά από ήττες κοιτάνε αν πιάσανε κανένα παρολί στο online στοίχημα και στα ξενοδοχεία όταν πηγαίνουν αποστολές κάνουν τσαμπουκάδες στην ρεσεψιόν, όταν δεν έχουνε πρόσβαση για να ξενυχτάνε στο facebook. Κι αυτό το έχουμε γράψει στο παρελθόν.

Γιατί, λοιπόν, στην ΑΕΚ γκρινιάζουνε όταν κάποιοι τραυματίες παίκτες δεν πάνε για αποθεραπεία; Μπορούν να στέλνουν το πρόγραμμα ασκήσεων με e-mail. Έχει προχωρήσει η τεχνολογία. Και να δίνουν εντολές με skype από τα Σπάτα, αν χρειάζεται και κάποια βοήθεια ο ποδοσφαιριστής σπίτι του.

Είναι high tech η νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ και γι’ αυτό την πάει την ομάδα από το καλό στο καλύτερο. Προφανώς, γι’ αυτό και ο Χιμένεθ είχε πει πιο παλιά ότι το παρατσούκλι που του έχουν δώσει στην Ένωση είναι Λεωνίδας. Δεν έφερε παράδειγμα από όποια, όποια φτηνοταινία. Πήρε το παρατσούκλι από την πασίγνωστη και πανάκριβη υπερπαραγωγή με τους «300», που είχε πολλά εφέ και την απολάμβανε κάποιος καλύτερα με high definition εικόνα!

Έτσι θα εντυπωσιάστηκε και ο Βάσκος.

Όσο δε για το σκάουτινγκ, εκεί πια δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από το youtube. Έτσι θα είδαν τα highlights από τους υπερπαίκτες Μίτσελ και Μπαχά με συνέπεια να εντυπωσιαστούν και να τρέξουν μην χάσουν τα κελεπούρια…

Ποια ΝΑΣΑ τώρα μπροστά στην ΑΕΚ του Αδαμίδη, του Νοτιά κι όλων των άλλων προηγμένων τεχνολογικά μετόχων;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags