05/03/11 - 17:29

«Ολυμπιακός, όπως Ερυθρός Αστέρας»

Για τους δεσμούς του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό ενόψει του φιλικού που θα δώσουν οι δύο ομάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 24 Μαρτίου, μίλησαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο Βελιγράδι, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος.  

«Ολυμπιακός, όπως Ερυθρός Αστέρας»
54.941views 0shares

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα μετά από πολύ καιρό. Αισθάνομαι πως έχω δύο σπίτια, τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε έναν αγώνα με τέτοιο χαρακτήρα. Οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι άριστες. Περιμένω από τους φίλους του Ολυμπιακού να γεμίσουν το γήπεδο, να έρθουν να δουν τον αγώνα και είμαι βέβαιος πως θα το κάνουν γιατί είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι και πάντα βοηθούν όταν τους δίνεται η δυνατότητα», δήλωσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Νίκος Καραχάλιος με τη σειρά του είπε: «Οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά. Έχουν πολύ σπουδαία ιστορία κι έχουν κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους σε Ελλάδα και Σερβία. Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αποτελούν τη ζωντανή ιστορία και δεν είναι τυχαίο πως αμφότεροι αγωνίστηκαν και στους δύο αυτούς συλλόγους.

Πηγή: exedrasports.gr

Επίσης οι οργανωμένοι μας οπαδοί είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του Ερυθρού Αστέρα. Σκοπός αυτού του φιλικού είναι μία πιο στενή συνεργασία στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει τα μικρότερα τμήματά του και είναι αναγκαίο να συνεχίσει να γράφει ιστορία».

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Λούκιτς, προανήγγειλε σύντομα κι ένα φιλικό στη Σερβία. «Χαίρομαι πολύ που καλωσορίζω τους φίλους μας, ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ο Ερυθρός Αστέρας έχει τις καλύτερες σχέσεις. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό δεσμό ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Αυτή η αθλητική συνεργασία μπορεί να προσφέρει πολλά και στις δύο ομάδες. Ο Ερυθρός Αστέρας σκοπεύει να διοργανώσει ένα αντίστοιχο φιλικό και στο Βελιγράδι. Συμφωνήσαμε πως οι καιρικές συνθήκες εξυπηρετούν ώστε αν γίνει το πρώτο φιλικό στην Αθήνα. Ελπίζω να απολαύσετε το ματς».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ