Facebook Pixel Δεν ήξερε πότε έπρεπε να φύγει
| 2012-11-21 13:20:00

Δεν ήξερε πότε έπρεπε να φύγει

Δεν ήξερε πότε έπρεπε να φύγει

Ο Ντι Ματέο θα έπρεπε να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους, όσο ο Αμπράμοβιτς καθυστερούσε να του δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Λίγους μήνες μετά, το κλίμα έχει αντιστραφεί προς το πρόσωπό του και πλέον δεν είναι καβάλα στο άλογο!Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αυτό που κατάφερε πέρυσι αναλαμβάνοντας την ομάδα μετά τη φυγή του Αντρέ Βίλας-Μπόας, δείχνει να έχει γυρίσει μπούμερανγκ. Πέρυσι, πήρε μια ομάδα και κατάφερε να…κουμαντάρει τα βαριά ονόματα οδηγώντας την στην κορυφή της Ευρώπης, που ήταν και ο μοναδικός τίτλος που έλειπε.

Το καλοκαίρι είχε την ευκαιρία να φύγει πριν του ανακοινώσει ο Ρώσος ιδιοκτήτης με μεγάλη καθυστέρηση ότι θα παραμείνει. Ήταν στην κορυφή και το πιθανότερο θα ήταν κάποια στιγμή να τον παρακαλούσαν ξανά οι Λονδρέζοι να γυρίσει, στην πρώτη αποτυχία του επόμενου προπονητή.

Αυτός προτίμησε να μείνει, θεωρώντας πως ότι κατάφερε πέρυσι θα ήταν πολύ εύκολο να το επαναλάβει. Έχοντας όμως να διαχειριστεί μια ομάδα με φουσκωμένους ποδοσφαιρικούς εγωισμούς και φουσκωμένα συμβόλαια, ήταν θέμα χρόνου να εκτεθεί από αυτό που ο ίδιος δημιούργησε πέρυσι.

Η ευκολία με την οποία βγήκαν προς τα έξω όσα συνέβησαν μετά το ματς με την Γουέστ Μπρόμιτς, δείχνει ότι έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια. Τον τελευταίο μήνα η Τσέλσι όχι μόνο δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι αλλά κατά 99% θα γίνει και η πρώτη κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ που αποκλείεται από τη φάση των ομίλων.

Ο Ντι Ματέο, πλήρωσε το τίμημα της ευτυχίας πέρυσι τον Ιούνιο, την οποία δεν κατάφερε να διαχειριστεί. Τότε που έπρεπε να γνωρίζει πως είναι καλύτερα να αποχωρείς, την ώρα που έχεις φτάσει στην κορυφή και όχι όταν οι μετοχές σου θα έχουν πέσει, σβήνοντας σε ένα μεγάλο ποσοστό, την επιτυχία την οποία χάρισες σε ένα σύλλογο…

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags