Facebook Pixel «Αποτυχημένος ο Φερέιρα, πετυχημένος ο Νιόπλιας»
| 2011-03-05 18:28:00

«Αποτυχημένος ο Φερέιρα, πετυχημένος ο Νιόπλιας»

«Αποτυχημένος ο Φερέιρα, πετυχημένος ο Νιόπλιας»

Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια, Μιχάλης Ιορδανίδης, με δηλώσεις του ανέφερε πως η μέχρι τώρα παρουσία του Φερέιρα στον πάγκο των «πρασίνων» είναι αποτυχημένη, ενώ συμπλήρωσε πως η θητεία του Νιόπλια ήταν απόλυτα πετυχημένη.

Ο πρώην συνεργάτης του Νιόπλια φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων "Νέα Λέσχη 97.6" και την αθλητική εκπομπή "η ώρα των πρωταγωνιστών".

«Θεωρώ ότι η έως τώρα παρουσία του Φερέιρα κρίνεται ως αποτυχημένη, βάσει αποτελέσματος, καθώς παρέλαβε από εμάς τον Παναθηναικό, προηγούμενο ένα βαθμό στη βαθμολογία και τώρα η ομάδα βρίσκεται 10 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, έχοντας παράλληλα αποκλειστεί και από το κύπελλο Ελλάδος. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο ΠΑΟ παίζει καλό ποδόσφαιρο τον τελευταίο μήνα, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και να αποκλείσει στα προημιτελικά του κυπέλλου την ΑΕΚ, όντας εκεί άτυχος» υποστήριξε αρχικά.

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης, έκανε και ένα μίνι απολογισμό της θητείας του στον πάγκο του "τριφυλλιού", πλάι στο Νίκο Νιόπλια: «Εκ του αποτελέσματος, η παρουσία μας στον Παναθηναικού ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αν αναλογιστεί κανείς ότι κατακτήσαμε το νταμπλ, αν και παραλάβαμε την ομάδα αρκετούς βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, στο δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος, η ομάδα έκανε τις εκτός έδρας νίκες που χρειαζόταν και έφτασε στο στόχο της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags