-->
22/11/12 - 10:24

Δεν δίνει ούτε φραγκάκι!

Σταθερός στη θέση του να μην ξαναδώσει χρήματα στην ΑΕΚ παραμένει ο Νίκος Νοτιάς, ενώ όπως σχολίασε ο εκπρόσωπός του δεν προσέγγισε τον Βιντιάδη για να ελέγξουν από κοινού το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα...

Δεν δίνει ούτε φραγκάκι!
47.622views 0shares
O εκπρόσωπος του Νοτιά, Βαγγέλης Σίμος, ήταν ξεκάθαρος στο Goal: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Νίκος Νοτιάς ενημερώνεται για τις εξελίξεις και την πορεία των επαφών, αλλά ουδέποτε έχει εμπλακεί και δεν έχει προτείνει κάτι τέτοιο στην πλευρά των υποψηφίων επενδυτών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Νίκος Νοτιάς αφήνει το ελεύθερο για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την είσοδο των Βιντιάδη-Χάρις, εμμένοντας στην απόφασή του να μη χρηματοδοτήσει εκ νέου την ομάδα». 
 
Για την εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις:  «Υπάρχει εξέλιξη και σημαντική πρόοδος και είναι λογικό να απαιτείται χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η ΑΕΚ είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας και θεωρώ πως και αυτή η χρονοτριβή δείχνει κάτι θετικό, γιατί αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι είναι σοβαροί κι ασχολούνται επί της ουσίας. Γίνονται ουσιαστικά βήματα, έστω κι αν αυτά είναι αργά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ