Facebook Pixel Πήρε Ιμπαγάσα και "Φέτφα" ο Βαλβέρδε
| 2011-03-05 21:28:00

Πήρε Ιμπαγάσα και "Φέτφα" ο Βαλβέρδε

Πήρε Ιμπαγάσα και "Φέτφα" ο Βαλβέρδε

O Ισπανός μέσος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Εργοτέλη, όπως και ο Φετφατζίδης που επιστρέφει μετά από τρία ματς.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία τους για το ματς με τον Εργοτέλη. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα -ο οποίος μπήκε κανονικά στην αποστολή- όπως και ο Ντουντού, ενώ ο Ραούλ Μπράβο συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ραούλ Μπράβο, Μέγιερι, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Ριέρα, Τοροσίδης, θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10:30.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags