06/03/11 - 00:39

Πρώτα «ντου», μετά «ψυχραιμία»…

Μετά το… κυνηγητό στην φυσούνα, ο «super3» εξέδωσε ανακοίνωση για στήριξη στην ομάδα. Ξεκλειδώθηκαν και φυγαδευτήκαν οι παίκτες του Άρη μετά την ήττα από τον Ηρακλή.  

Πρώτα «ντου», μετά «ψυχραιμία»…
30.938views 0shares

Επεισοδιακή ήταν η αποψινή βραδιά για τον Άρη, καθώς μετά την ήττα από τον Ηρακλή με 1-0 εντός έδρας, ακολούθησαν «λαϊκά δικαστήρια» και όχι μόνο. Αρχικά, με το σφύριγμα της λήξης, οι οπαδοί μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν  από την φυσούνα να φτάσουν στα αποδυτήρι α, ωστόσο η αστυνομία κατάφερε να τους απομακρύνει. 

Βέβαια, δεν έλειψαν οι συγκρούσεις μεταξύ φιλάθλων και αστυνομικών, οι οποίες συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο. Άλλωστε, οι «κίτρινοι» οπαδοί περίμεναν για αρκετή ώρα τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές είχαν κλειδωθεί μέσα και βγήκαν, περίπου ένα τέταρτο μετά τις 23.00, μόνο όταν έφτασε στον χώρο ισχυρή αστυνομική δύναμη. Έτσι λοιπόν, αποχώρησαν χωρίς πρόβλημα και ακούγοντας απλά διάφορα… γαλλικά.

Την ίδια ώρα, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Άρη, εξέδιδε ανακοίνωση στην οποία συνιστούσε ψυχραιμία…

Το κείμενο του super 3 για την ήττα από τον Ηρακλή:

«Ο ΑΡΗΣ έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη για την είσοδο στα playoffs και την έξοδο στην Ευρώπη και για τη νέα περίοδο, μετά από το 0-1 από τη γριά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η καταξίωση της ομάδας, που είναι το Α και το Ω, περνάει μέσα από τέτοιες καταστάσεις και δυστυχώς, τη στιγμή που μιλάμε αυτές δεν είναι ευχάριστες, αλλά δύσκολες.

Γι’ αυτό λοιπόν, δεν είναι σίγουρα η στιγμή για αναθεματισμούς, αλλά η στιγμή να μαζέψουμε δύναμη από το DNA μας, όπως κάνουμε πάντοτε και γι’ αυτό διαφέρουμε από όλους, βοηθώντας την ομάδα να βγει από το τέλμα.

Στην παρούσα φάση, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια περαιτέρω ανάλυση, ούτε κάποιο επιπλέον σχόλιο. Ούτως ή άλλως, έχουμε μάθει πάντα να λειτουργούμε με ψυχραιμία και αυτή μας οδηγεί και σε τούτη τη δύσκολη καμπή του ΑΡΗ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Ποιος θα βγει πρώτος;» (BINTEO)

Το ξέσπασμα και οι... γιούχες

Το ντου στη φυσούνα! (ΦΩΤΟ)

Οδομαχίες στην Παπαναστασίου

Ντου και ξύλο στη φυσούνα!

Ο Κούπερ φταίει για τον Μιχαλήτσο!


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ