Facebook Pixel Ο Δημητρέλος τιμώρησε παίκτη της ΑΕΚ
| 2012-11-29 21:05:00

Ο Δημητρέλος τιμώρησε παίκτη της ΑΕΚ

Ο Δημητρέλος τιμώρησε παίκτη της ΑΕΚ

Με 4 αγωνιστικές και πρόστιμο 50 ευρώ τιμώρησε ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών της ΑΕΚ στο Futsal ο Ανδρέας Δημητρέλος ως Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ποδοσφαίρου Σάλας. Από τα παράδοξα της αεκτζήδικης οικογένειας η είδηση...

Ένα από τα μεγαλύτερα ενωσίτικα παράδοξα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Έχετε ακούσει ποτέ Ενωσίτη να τιμωρεί Ενωσίτη; Κάτι τέτοιο συνέβη στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Την Πέμπτη 29/11/2012 συνεδρίασε η Πειθαρχική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ποδοσφαίρου Σάλας, της οποίας πρόεδρος είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος. Η συνεδρίαση της Επιτροπής έγινε με σκοπό να συζητηθούν οι τιμωρίες δύο ποδοσφαιριστών που υπέδειξαν παραβατική συμπεριφορά σε αναμετρήσεις των ομάδων τους.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές είναι παίκτης των Ακαδημιών του Ποδοσφαίρου Σάλας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Χαραλαμπόπουλο, τερματοφύλακα, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα Κ-17 της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά πλέον ανήκει στο έμψυχο υλικό του “κιτρινόμαυρου” Futsal.

Τι έκανε λοιπόν ο πιτσιρικάς; Σε αγώνα της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες με την τοπική Αναγέννηση δημιουργήθηκε ένα λεκτικό επεισόδιο μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Έφηβοι είναι, βράζει το αίμα τους, συμβαίνουν και αυτά. Ωστόσο, ο διαιτητής μπερδεύτηκε και έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι μια βρισιά που ακούστηκε προοριζόταν προς το πρόσωπό του.

Η ομόφωνη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ήταν η τιμωρία του παίκτη της ΑΕΚ με 4 αγωνιστικές και η επιβολή χρηματικού προστίμου των 50 €υρώ. Την απόφαση ο πρόεδρος Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ δηλαδή.

Είναι ή δεν είναι οξύμωρο όλο το σκηνικό;

Πάντως οι άνθρωποι του Futsal της ΑΕΚ δεν τα έχουν με τον Δημητρέλο. Ίσα-ίσα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ τήρησε τον ΚΑΠ και τους κανόνες δεοντολογίας! Δεν προσπάθησε να κλείσει τα μάτια στο γεγονός ότι μπροστά του είχε ποδοσφαιριστή της Ένωσης. Αυτό σίγουρα τον τιμάει πολύ.

Το θέμα είναι ότι το τμήμα δεν έχει πόρους και ακόμα ένα ευτελές ποσό των 50 ευρώ δύσκολα μπορεί να καλυφτεί.

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags