Facebook Pixel Περιμένει Ολυμπιακό ο Σο!
| 2012-11-29 23:06:00

Περιμένει Ολυμπιακό ο Σο!

Περιμένει Ολυμπιακό ο Σο!

Ο Πάπε Σο είναι εδώ και εκτός ότι έκανε ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό έβαλε και το πρώτο του γκολ, γι΄ αυτό περιμένει πως και πως τα επόμενα ματς και ειδικά αυτό με τον Ολυμπιακό.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα διότι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσα να παίξω, δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο είναι πάρα πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω όλο το ιατρικό τιμ για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν. Επίσης δεν θα ξεχάσω και θα δώσω πολλές ευχαριστίες στον κύριο Φερέιρα, που ήταν μέχρι πριν λίγο στην ομάδα, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι εκείνος με έφερε στον Παναθηναϊκό και επέμενε να μείνω εδώ», είπε αρχικά ο Σο.
 
Για το πως αισθάνεται που έπαιξε σε ένα τέτοιο γήπεδο μετά από τόσο καιρό: «Υπήρχε πάρα πολύ νερό στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησα να κάνω κάποιες πάσες, αλλά δεν βγαίνανε, είδατε πως ήταν η κατάσταση, από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, δώσαμε το μάξιμουμ».
 
Αν η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο στόχος της ομάδας: «Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες και αν είναι εφικτό και τον τίτλο».
 
Για το ότι γυρνάει πάνω στα μεγάλα ματς και αν ανυπομονεί να παίξει με τον Ολυμπιακό: «Το περιμένω, ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει ότι και ο Παναθηναϊκός είναι επίσης ένας μεγάλος σύλλογος».
 
Από την πλευρά του ο Δώνης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστικα. Κάναμε το καθήκον μας και προχωράμε, ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη».
 
Για το τι του ζήτησε ο προπονητής: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πάρα πολύ κακός λόγω της βροχής, προσπαθήσαμε και κερδίσαμε το ματς με ένα ευρύ σκορ, πάμε στον επαναληπτικό και θα είμαστε πιο άνετοι. Χάρηκα πολύ που έκανα το ντεμπούτο μου με τον Παναθηναϊκό θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τον προπονητή μου, θα δουλέψω σκληρά για να του δείξω ότι είμαι εδώ όποτε με χρειαστεί».
 
Αν είναι στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είναι ένας σημαντικός τίτλος. Σίγουρα θέλουμε να τον κατακτήσουμε».
 
Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος  έχει καλή ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές αν είμαστε όπως πρέπει θα κερδίσουμε»
 
Για τα πολλά παιδιά από τις ακαδημίες που έπαιξαν σήμερα: «Είναι πολύ ωραίο να τους βλέπω δίπλα μου, είναι πολύ θετικό και για τον Παναθηναϊκό που θα έχει παίκτες για το μέλλον. Παίζουμε αρκετά χρόνια μαζί και είχαμε καλή συνεργασία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags