Facebook Pixel Τουλάχιστον είναι ειλικρινής...
| 2012-12-02 09:40:00

Τουλάχιστον είναι ειλικρινής...

Τουλάχιστον είναι ειλικρινής...

"Ξέρω ότι φταίω, είμαι τσαντισμένος, δεν ψάχνω δικαιολογίες, θα δώσω το 150%", δήλωσε ο Δημήτρης Κωσταντόπουλος για τις γκάφες που έχει κάνει και έχουν στερήσει βαθμούς στην ΑΕΚ.

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων του Δημήτρη Κωσταντόπουλου στην εφημερίδα "Real":

Για το αν περίμενε τη θέση που θα βρισκόταν σήμερα η ΑΕΚ: «Όχι βέβαια, είναι δυνατόν; Κανείς μας δεν το φανταζόταν. Λέγαμε μεταξύ μας ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, μα δεν θα λυγίσουμε, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα τα καταφέρουμε. Ήμασταν και άτυχοι σε κάποια ματς, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία».

Σχετικά με το αν αποτελεί δικαιολογία η διοικητική αβεβαιότητα: «Μάθαμε να ζούμε με αυτό και οφείλουμε από την πλευρά μας να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε την ομάδα από τη δεινή θέση που βρίσκεται. Για τα διοικητικά κι εμείς ακούμε ότι κάτι πάει να γίνει. Μακάρι να είναι έτσι, το ιδανικό θα ήταν να βρεθεί μία λύση γρήγορα. Ελπίζουμε και προσπαθούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση: «Φυσικά. Δεν το πιστεύω μόνο εγώ, αλλά κάθε μέλος της ομάδας την ίδια άποψη έχει. Μας περιμένει όμως ακόμα πιο σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Μόνο έτσι θα πετύχουμε. Αν ωστόσο καθίσουμε και αρχίσουμε τους υπολογισμούς και πόσους πόντους χρειαζόμαστε, τότε θα χάσουμε την μπάλα. Τίποτα, το κεφάλι κάτω και προχωράμε».

Αναφορικά με την ήττα από τον Λεβαδειακό: «Ήμουν πολύ τσαντισμένος με τον εαυτό μου. Ξέρω πότε φταίω και πότε όχι. Αλλά έχω πια την εμπειρία να ξεπερνάω τις ζόρικες στιγμές και την προηγούμενη Κυριακή, ναι, έζησα μία τέτοια. Δεν θα πω ότι γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο, αν και ισχύει κάτι τέτοιο, διότι σιχαίνομαι τις δικαιολογίες. Θα πω απλά ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, θα δώσω το 150% των δυνάμεών μου για να βοηθήσω την ΑΕΚ να ξεφύγει από το σημείο που βρίσκεται».

Για τα κρίσιμα ματς ως τα Χριστούγεννα: «Όχι μόνο τα τρία που υπολείπονται, κάθε ματς ως το φινάλε θα είναι σημαντικό για εμάς. Και φυσικά υπάρχει και το Κύπελλο όπου δεν θα αδιαφορήσουμε»

Σχετικά με την εικόνα της ΑΕΚ και πως θα αλλάξει: «Με 2-3 νίκες η ψυχολογία μας θα αλλάξει. Χρειαζόμαστε ένα κλικ, μία ευνοϊκή συγκυρία, για να πάρουμε τα πάνω μας. Αν μάλιστα η αγωνιστική πρόοδος συνδυαστεί και με θετική εξέλιξη στα διοικητικά, τόσο το καλύτερο».

Όσο για το μήνυμα που θα έστελνε στον κόσμο: «Ό,τι και να πούμε για τους οπαδούς μας είναι λίγο. Είναι απίστευτη η συμπεριφορά, η νοοτροπία, το πάθος τους. Και είναι πραγματικά πολύ κρίμα που δεν τους έχουμε αποζημιώσει στο παραμικρό. Τους λέω όμως, ότι η μάχη συνεχίζεται, δεν τελειώνει εδώ. Η ΑΕΚ ανεξαρτήτως ρόστερ και συνθηκών, είναι ΑΕΚ. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και σίγουρα η θέση αυτή δεν μας αξίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags