Facebook Pixel Αυτοί ...το πήραν και πήγαν διακοπές!
| 2011-03-06 20:59:00

Αυτοί ...το πήραν και πήγαν διακοπές!

Αυτοί ...το πήραν και πήγαν διακοπές!

Το τρομερά ανησυχητικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι μετά τον γύρο θριάμβου, συμπεριφέρεται σα να έχει λήξει η σεζόν και οι παίκτες είναι έτοιμοι για διακοπές.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι έχασε στη Λάρισα, αλλά το πώς έχασε. Δεν πάλεψε καθόλου, ειδικά στο β’ μέρος μήπως και γυρίσει το παιχνίδι. Παραδόθηκαν στην μοίρα τους οι πράσινοι και πέταξαν λευκή πετσέτα. 

Αν, λοιπόν, συνεχιστεί αυτή η εικόνα μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου, τότε ίσως το πουλάκι να έχει πετάξει και για τα πλέι οφ. Δεν θα μαζεύονται εύκολα μετά τα ασυμμάζευτα και δεν είναι απίθανο να υπάρξει εικόνα διάλυσης. Ούτε είναι εύκολο από μια περίοδο πλήρους χαλαρότητας να σφίξουν τα δόντια για να παίξουν στα πλέι οφ.

Όπως και να έχει, είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά των παικτών του Παναθηναϊκού. Σα να έκαναν το χρέος τους στο Καραϊσκάκη κι από εκεί και πέρα τέλειωσε το πρωτάθλημα. Δεν είναι έτσι, όμως.
 
Και όπως λέγαμε μετά τον Ατρόμητο ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να κυνηγήσουν το παιχνίδι για τον κόσμο που μαζεύτηκε στο ΟΑΚΑ, έτσι λέμε και τώρα. Το παραδάκι πέφτει κανονικά από την (όποια) διοίκηση. Οι παίκτες πληρώνονται τα συμβόλαιά τους στην ώρα τους και η σεζόν ΔΕΝ έχει τελειώσει. Υπάρχει κανένας μέσα στον Παναθηναϊκό να τους πει και να τους ταρακουνήσει ή κοιμούνται όλοι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags