Facebook Pixel «Ιερή υποχρέωση»
| 2011-03-06 21:29:00

«Ιερή υποχρέωση»

«Ιερή υποχρέωση»

Για «ιερή υποχρέωση» να είναι αυτός και οι παίκτες του «αντάξιοι μιας ομάδας όπως η Λάρισα», έκανε λόγο ο τεχνικός της ΑΕΛ, Νίκος Κωστένογλου.

Αναλυτικά:

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στη συνέχεια τα πήγαμε καλά. Καταφέραμε να προηγηθούμε και είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να βάλουμε και άλλα γκολ. Για να είμαι αντικειμενικός βέβαια και ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες για γκολ. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά έχουμε ιερή υποχρέωση μέχρι τέλους να είμαστε αντάξιοι μιας ομάδας όπως η Λάρισα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου αλλά και στον κόσμο που πιστεύει σε εμάς», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Λάρισας.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν δέχτηκε γκολ ο Κωστένογλου είπε: «Πρέπει να είμαι αντικειμενικός σε όσα λέω. Σε προηγούμενα παιχνίδια δεχτήκαμε επιπόλαια γκολ. Σε αυτό το ματς ο Παναθηναϊκός είχε 1-2 ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν δεχτήκαμε. Κρατάμε το θετικό, προσπαθούμε μέσα στην εβδομάδα να διορθώσουμε τα λάθη μας και βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία. Βλέπουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν μια πρόοδο από εβδομάδα σε εβδομάδα».

Οσο για τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η Λάρισα με τον ίδιο στον πάγκο της τόνισε: «Θεωρώ ότι συγκεντρώσαμε πάρα πολλούς βαθμούς για τα παιχνίδι που δώσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και άλλους. Δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Υπάρχουν κατάλληλοι άνθρωποι για να δουν αν η δουλειά μας φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Κλείνοντας, σε ερώτηση για τον Αμπάρη σημείωσε: «Επεσήμανα από την πρώτη στιγμή ότι χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων των παικτών. Να συμπεριφέρονται όλοι σαν επαγγελματίες. Ο Αμπάρης έκανε αυτό το πράγμα όλο το διάστημα που είμαι εδώ και έκρινα ότι πρέπει να του δώσω την ευκαιρία. Ήταν εκπληκτικός σήμερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags