Facebook Pixel «Δεν έχω συμφωνήσει…»
| 2011-03-06 22:49:00

«Δεν έχω συμφωνήσει…»

«Δεν έχω συμφωνήσει…»

… με τον Άρη, αλλά είμαστε σε επαφή», είπε ο Σάκης Τσιώλης για τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τους «κίτρινους».

«Η αλήθεια είναι πως με τους ανθρώπους του Αρη είχα κάποιες επικοινωνίες πριν το ματς με τον Ηρακλή. Από την ώρα που τελείωσε η συγκεκριμένη αναμέτρηση μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε φυσικά υπάρχει και κάποιο κλεισμένο ραντεβού όπως λέγεται! Αλλωστε εγώ βρίσκομαι στη λίμνη Πλαστήρα, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει μια απόσταση με τη Θεσσαλονίκη.

Η συζήτηση που έκανα αφορούσε τη νέα χρονιά, διότι εκτός των άλλων το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν έχει λυθεί ακόμη. Επομένως υπάρχει μια εκκρεμότητα όσον αφορά αυτό το θέμα. Το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να αναλάβω την ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ειλικρινά το βλέπω πολύ δύσκολο.»

Οσον αφορά το ενδιαφέρον του Αρη προς το πρόσωπό του, ο κ. Τσιώλης, σημείωσε: «Σίγουρα είναι πολύ τιμητικό να σε θέλει μια ομάδα όπως ο Αρης ο οποίος συγκαταλέγεται στις τέσσερις-πέντε κορυφαίες του πρωταθλήματος. Θα είναι αναμφίβολα ένα παραπάνω βήμα στη καριέρα μου! Όμως επαναλαμβάνω πως δεν υπάρχει κάτι άλλο τούτη την ώρα», κατέληξε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να μιλήσει τηλεφωνικά με τη διοίκηση του Αρη η οποία συνεδριάζει, εξετάζοντας όλα όσα ακολούθησαν το ματς με τον Ηρακλή.

Πηγή: novasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags