Facebook Pixel «Θα μιλήσει ο Πιλάβιος ή τον πιέζουν;»
| 2011-03-07 01:16:00

«Θα μιλήσει ο Πιλάβιος ή τον πιέζουν;»

«Θα μιλήσει ο Πιλάβιος ή τον πιέζουν;»

Μία δήλωση με πολλές ερμηνείες έκανε ο Κώστας Πηλαδάκης μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί του Παναθηναϊκού. «Θα μιλήσω σύντομα για όλα. Ευκαιρία του Πιλάβιου να καθαρίσουμε τη βρωμιά».

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε αρχικά στην προσπάθεια που κάνει η Λάρισα για παραμονή στην κατηγορία και στην συνέχεια προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για την… βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Θα εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Είναι όλα ρευστά. Συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια», ανέφερε αρχικά ο Πηλαδάκης και συνέχισε:

«Πολύ σύντομα θα δώσω μία συνέντευξη Τύπου για να πω ορισμένα πράγματα που ενδιαφέρουν γενικότερα το ποδόσφαιρο. Ομοσπονδίες τα πάντα. Τα κρατάω πολύ καιρό μέσα μου. Στην Ομοσπονδία υπάρχει ακόμα ένας έντιμος άνθρωπος. Μιλάω για τον Πιλάβιο.

Επειδή ξέρει ο Σοφοκλής Πιλάβιος, πρέπει να μιλήσει. Είναι έντιμος άνθρωπος και πρέπει να μιλήσει για να καθαρίσει τη βρωμιά. Είναι η μεγάλη του ευκαιρία. Αν δεν το κάνει, θα σημαίνει πως κάποιος τον πιέζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags