Facebook Pixel Οι «μάγκες» του... κουβά
| 2012-12-07 15:42:00

Οι «μάγκες» του... κουβά

Οι «μάγκες» του... κουβά

Ο τζόγος έχει έναν βασικό κανόνα: ποτέ μην πιστέψεις πως μπορείς να μαντέψεις τα πάντα. Από το φύλλο του αντιπάλου έως ένα αποτέλεσμα στο στοίχημα. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής. 

Ετσι λένε, τουλάχιστον. Προσωπικά, δεν έχω πιάσει στα χέρια μου κουπόνι στοιχήματος. Ούτε και πρόκειται.

Γιατί δεν θέλω να βρεθώ ποτέ στη θέση όσων «έβαλαν τα λεφτά τους στον... τόκο» του ισόπαλου αποτελέσματος Σαχτάρ-Γιουβέντους. Ναι, σ' αυτό το... «σιγουράκι» αναφέρομαι, που είχε αναπτυχθεί ολόκληρη φιλοσοφία τις προηγούμενες ημέρες. Μερικοί έφτασαν στο σημείο να καθυβρίζουν τις δύο ομάδες για την ξεφτίλα να στήνουν ματς. Και παράλληλα να τα βάζουν με την ΟΥΕΦΑ που τους ανέχεται... Τόσο προχωρημένοι. Τόσο άνετοι! Τόσο έξυπνοι και μάγκες.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι πως το ματς το πήρε σχετικά άνετα η Γιουβέντους, και οι «μάγκες» όλης της Ευρώπης που προέβλεπαν με σιγουριά ισοπαλία κλαίνε τα λεφτά τους. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά. Μαθημένοι είναι, απ' ό,τι μαθαίνω. Eχω όμως μια απορία, την οποία θέλω να απευθύνω σε όλους τους... «ειδικούς του τζόγου»: Είναι δυνατόν ποτέ όλη η Ευρώπη να μιλάει για «Χ» στο Ντόνετσκ και οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων να «στήσουν» το ματς για να έλθει ισόπαλο; Εγώ, ο παντελώς άσχετος με αυτά, θα έλεγα πως πολύ πιο εύκολο θα ήταν να «στήσουν» νίκη της Γιούβε. Eτσι, μια χούφτα πονηροί θα έπιαναν κορόιδα αμέτρητους σε όλη τη γηραιά ήπειρο! Πρώτη φορά θα ήταν;...

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags