Facebook Pixel «Αφού μας γράφουν, δεν θα αφήσω ξανά τον Πρίγκιπα να ασχοληθεί»
| 2012-12-12 18:02:00

«Αφού μας γράφουν, δεν θα αφήσω ξανά τον Πρίγκιπα να ασχοληθεί»

«Αφού μας γράφουν, δεν θα αφήσω ξανά τον Πρίγκιπα να ασχοληθεί»

Ο Βλάσης Τσάκας ενημερώθηκε για την εκ νέου αρνητική στάση του Γιάννη Αλαφούζου απέναντι στον Πρίγκιπα Φειζάλ και... έξαλλος ευχήθηκε στον Παναθηναϊκό «καλά σαράντα»! Μίλησε επίσης για την επιταγή, για τους μετόχους που τον γράφουν και για το μπέρδεμα με τα αδέλφια του πρίγκιπα, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η τελευταία πρόταση!

Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103.3:

Περί της απουσίας της φωτοτυπίας της επιταγής, ο Τσάκας είπε:

«Όντως έτσι είναι, δεν στείλαμε αντίγραφο της επιταγής. Τους είπαμε να πάνε σε συμβολαιογράφο Αθηνών και κάθε μέτοχος μπορεί να παίρνει το αντίγραφο της επιταγής».

Περί του γιατί ο Φεϊζάλ δεν συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και τους μετόχους πριν πραγματοποιήσει τη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Φεϊζάλ έστειλε εγγράφως μία πρόταση και την κοινοποίησε στον κόσμο μέσω συνέντευξης Τύπου. Το κλίμα για εμάς δεν είναι εδώ καλό… Ηδη σήμερα είπαν ότι αισθάνονται αλλεργία από πρίγκιπες, τότε τι κουβεντιάζουμε, ο άνθρωπος (σ.σ. Γιάννης Αλαφούζος) είναι ιδιοκτήτης και με το έτσι θέλω, θέλει να μείνει και θα μείνει. Με γεια του και χαρά του και καλά σαράντα για τον Παναθηναϊκό».

Περί του αν βάζει ο Αλαφούζος βάζει εμπόδια και αν στάλθηκαν προσκλήσεις στη συνέντευξη Τύπου στους μετόχους:

«Δεν θέλουμε αντιπαραθέσεις, αφού, όμως, επιβεβαιώνεται ότι ο Αλαφούζος έχει πει ότι «έχει αλλεργία στους πρίγκιπες», αν ήμουν Φεϊζάλ, θα έπαιρνα πίσω την πρόταση. Εμείς μαζί με την πρόταση, στείλαμε και μία πρόσκληση και τους λέγαμε να έρθουνε στο ξενοδοχείο να μιλήσουμε. Αλλά στο χωριό μου λένε ότι όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, κοσκινίζει. Στείλαμε πρόσκληση και μας έγραψαν».

Περί της ατάκας του Αλαφούζου ότι είχε βρει στην αναζήτηση του για τον Πρίγκιπα, τον μεγάλο του αδελφό, ο Τσάκας είπε:

«Ο κύριος Αλαφούζος έλεγε ανακρίβειες, έλεγε ψέματα, ότι βρήκε τον μεγάλο του αδελφό. Βρήκε τον μικρό και έλεγε πως συζητά, αρκεί να μην υπάρχει Τσάκας και Μιχόπουλου, ο πρίγκιπας είναι μπίζνεσμαν και έξυπνος, κανείς δεν θα υποδείξει σε κανέναν με ποιους θα συνεργάζεται».

Περί της αρνητικής στάσης του Αλαφούζου στην πρόταση των 28 εκατ. ευρώ του Πρίγκιπα:

«Μεγαλουργήστε, ανταποκριθείτε, αν και εφόσον μπορούν να βάλουν 30 εκατ. ευρώ και να οδηγήσουν την ομάδα σε επιτυχίες και διακρίσεις, θα είμαι ο 1ος που θα τους χειροκροτήσω. Με την κακομοιριά που τους δέρνει και δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε καφετζήδες, υπαλλήλους, δεν το βλέπω».

Για το αν αυτή είναι η τελευταία πρόταση του Πρίγκιπα για εξαγορά του Παναθηναϊκού, για το αν θα δώσει το «παρών» στη Γ.Σ. και αν δέχθηκε κρούση απ' άλλη ομάδα, ο Τσάκας είπε:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσω να ασχοληθεί ξανά, είναι η τελευταία φορά που εμφανιζόμαστε στο προσκήνιο, διότι έχει κουράσει και τον κόσμο. Στη Γ.Σ. δεν μπορεί να πάει κανένας πρίγκιπας, αν δεν είναι μέτοχος. Δέχθηκε κρούση να πάει σε άλλη ομάδα, αλλά δεν το συζήτησε».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags