Facebook Pixel FC: Ο Φεϊζάλ ψηφίζει Σαμαρά;
| 2012-12-12 21:30:00

FC: Ο Φεϊζάλ ψηφίζει Σαμαρά;

FC: Ο Φεϊζάλ ψηφίζει Σαμαρά;

Τα όσα είπε ο Πρίγκηπας, η δικηγόρος του και ο Βλάσσης Τσάκας για τον Παναθηναϊκό, είναι η μια όψη του νομίσματος. Γράφει ο Κώστας Βαϊμάκης για το Fightclub!

Η όψη που έχει σήμα το τριφύλλι και αφορά στους οπαδούς του ή/και στους ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά με το ποδόσφαιρο. Στην άλλη πλευρά του νομίσματος όμως, είναι κάτι άλλο που είπε και μας αφορά όλους – ποδοσφαιρόφιλους και μη, Παναθηναϊκούς και μη: ότι οι συνθήκες είναι πλέον κατάλληλες στη χώρα για να έρθει να επενδύσει τα ωραία του πετροδολάρια. Και φαντάζομαι όχι μόνο αυτός, αλλά και άλλοι. Και ξανα-φαντάζομαι όχι μόνο σε αθλητικές επενδύσεις, αλλά σε κάθε είδους.

Είδατε που η Ελλάδα έχει μπει στη Λεωφόρο του Μέλροουζ, της Ανάπτυξης και της Ανάκαμψης και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι; Καρτερικά περίμεναν οι λεφτάδες όλου του κόσμου να ψηφιστούν τα μνημόνια, να μπούμε στον ίσιο δρόμο, να εκταμιευτούν οι δόσεις ή οι υποσχέσεις δόσεων, να φτωχύνουμε πρώτα ώστε να εκτιμήσουμε αυτά που είχαμε και στη συνέχεια να πάρουμε ξανά φόρα και να γίνουμε όχι απλά πλούσιοι στην τσέπη, αλλά και στο μυαλό. Ο Φεϊζάλ στηρίζει Σαμαρά, στηρίζει έμπρακτα τα μέτρα που αναγκάστηκε να πάρει, ο Φεϊζάλ στηρίζει Στουρνάρα, ο Φεϊζάλ βλέπει στην εξαθλιωμένη Ελλάδα έναν μελλοντικό Παράδεισο, που μόνο εμείς οι αδαείς δεν βλέπουμε.

Διότι ενός Φεϊζάλ, μύριοι έπονται. Επενδυτές που θα ρίξουν λεφτά σε αθλητικά σωματεία, που θα πάρουν την έκταση του παλιού αεροδρομίου και θα φτιάξουν μια Μέκκα πολιτισμού και ψυχαγωγίας, που θα πάρουν τις ΔΕΚΟ και θα τις απογειώσουν, τρένα – λεωφορεία – αεροπλάνα και θα τα αναμορφώσουν – τον ΟΠΑΠ ας τον πάρουν άλλοι, διότι στη Σαουδική Αραβία είναι κατά του τζόγου. Κυρίες και κύριοι, μια νέα εποχή ξημερώνει για την Ελλάδα, όχι απλά η εποχή Φεϊζάλ αλλά η Εποχή των Παχιών Αγελάδων, με έμβλημα τον θεληματικό Βλάσση Τσάκα. Προς Θεού, όχι λόγω κιλών, αλλά διότι συμβολίζει το νέο, το μεγάλο, το αραβικό, διότι λοιδωρήθηκε όσο κανείς αλλά θα δικαιωθεί επίσης όσο κανείς. Σαλαμαλέκουμ και η Παναγιά μαζί μας.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags