Facebook Pixel Πάρε παράδειγμα τον Σαββίδη...
| 2012-12-12 22:58:00

Πάρε παράδειγμα τον Σαββίδη...

Πάρε παράδειγμα τον Σαββίδη...

Περισσότερα ερωτήματα γέννησε η νέα εμφάνιση του Φεϊζάλ και η τακτική του στην υπόθεση αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το κακό για τον πρίγκιπα και τον κάθε πρίγκιπα είναι η περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη. Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

Περισσότερα ερωτήματα γέννησε η συνέντευξη Τύπου του Φεϊζάλ και μπέρδεψε τα πράγματα σχετικά με το ενδιαφέρον του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Βέβαια, όσο μπερδεμένα φαίνονται (και μάλλον είναι) τα πράγματα τόσο εύκολα μπορούν να λυθούν οι όποιες απορίες, αλλά ουδείς φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει.

Πόσο δύσκολο είναι τελικά να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του πρίγκιπα, το οικονομικό του μέγεθος, αλλά και η περίφημη επιταγή που υπάρχει σε πασίγνωστη τράπεζα του εξωτερικού; Γιατί σέρνεται τόσους μήνες ένα θέμα, το οποίο μόνο κακό κάνει στον Παναθηναϊκό και προκαλεί σύγχυση στους οπαδούς του; Και γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πετά το μπαλάκι στον πρίγκιπα ανοίγοντας την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και για νέους επενδυτές;

Ερωτήματα που έχουν διατυπωθεί και μετά την πρώτη εμφάνιση του Φεϊζάλ, αλλά έμειναν αναπάντητα. Ισως γι' αυτό εμφανίστηκε ξανά. Το σίγουρο είναι πως η δουλειά του δημοσιογράφου σταματά λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου. Δεν έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει το ποιόν του κάθε πρίγκιπα, κάτι που μπορούν να κάνουν με ευκολία οι μέτοχοί του με τις γνωριμίες που έχουν.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά. Είσαι πρίγκιπας, θέλεις να επενδύσεις και αποφασίζεις να το κάνεις με τέτοιο τρόπο; Αφήνεις τον εαυτό σου να διασύρεται και τον κόσμο να σε χλευάζει; Πως στην ευχή γίνονται οι δουλειές στη Σαουδική Αραβία; Διαλέγεις έναν εκπρόσωπο, στυλ Τσάκα, και παραθέτεις συνεντεύξεις Τύπου;

Το κακό για τον πρίγκιπα και τον κάθε πρίγκιπα είναι η περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη. Στην πρώτη του εμφάνισή του ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον είδε με μισό μάτι και πολλοί τον πήραν στο ψιλό. Ισως γιατί ήρθε στην επικαιρότητα μαζί με τον Γιάννη Καμπάνη. Στη συνέχεια αποσύρθηκε, ξεχάστηκε και στην επανεμφάνισή του έκανε το αυτονόητο. Εβαλε τα χρήματα στο λογαριασμό του ΠΑΟΚ και όλα καλά.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τούτη τη στιγμή δεν θέλει Σκλαβενίτηδες και Σεΐχηδες. Εφτασε Δεκέμβρης για να δει μία κάποια μπάλα από την ομάδα, δεν έχει Ευρώπη, είναι στο -16 από τον "αιώνιο" αντίπαλο και επιθυμία του είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα επενδύσει στην ΠΑΕ και θα κάνει ξανά τον σύλλογο μαγαζί γωνία. Αντίθετα, οι τακτικές των Τσάκα και Φεϊζάλ θυμίζουν ψιλικατζίδικο. Τόσο απλά.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags