Facebook Pixel «Τρελαμένος» ο Φερέιρα
| 2011-03-07 21:01:00

«Τρελαμένος» ο Φερέιρα

«Τρελαμένος» ο Φερέιρα

Η χαλαρότητα που επέδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη Λάρισα έβγαλαν από τα… ρούχα του τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και στην προπόνηση της Τρίτης αναμένεται να τους ψάλλει για τα καλά…

Χθες το βράδυ, ο 64χρονος προπονητής έλεγε στους συνεργάτες του ότι «είναι ανθρώπινο να έχουμε επηρεαστεί, αλλά είμαστε η ίδια ομάδα που έδειξε τι μπορεί να κάνει στα δύσκολα. Είμαστε επαγγελματίες και δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την εικόνα. Δεν επιτρέπεται για τον Παναθηναϊκό. Πάντως και στη Λάρισα ήμασταν άτυχοι σε κάποια σημεία, ενώ ξανά ένας διαιτητής δεν κάνει σωστά τη δουλειά του».

Μάλιστα, στην αυριανή προπόνηση είναι πολύ πιθανό να μιλήσει ξανά στους παίκτες του και να τους βάλει «χέρι».

Από κει και πέρα, αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού μέσα στα αποδυτήρια ήταν και η κίνηση του Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος κατά την αντικατάστασή του πήγε... σφαίρα στα αποδυτήρια βρίζοντας ενώ και μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν εκνευρισμένος από την αλλαγή του. Φυσικά, ο τελευταίος που δικαιούται να έχει παράπονο από τον Φερέιρα είναι ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος οφείλει στον Πορτογάλο το ότι βρίσκεται ακόμη στο «τριφύλλι» σαν ενεργό μέλος της ομάδας, παίρνοντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Πάντως, τα... γαλλικά δεν έλειψαν ούτε από τον Σωτήρη Νίνη, που ήταν «τρελαμένος» όχι τόσο με την αλλαγή αλλά με τον ίδιο του τον εαυτό. Για αυτό και αργά το βράδυ στο twitter του έγραφε για «τη χειρότερή μου μέρα».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags