Facebook Pixel "Εγώ πιστεύω στον Πρίγκιπα"!
| 2012-12-13 12:40:00

"Εγώ πιστεύω στον Πρίγκιπα"!

"Εγώ πιστεύω στον Πρίγκιπα"!

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε στον sportdog για την πρόταση αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη γνωριμία του με τον Πρίγκιπα. Τι είπε για την επίθεση του Αλαφούζου στον Αντωνιάδη.

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε πως αν πρόταση είναι σωστή θα πρέπει να αξιοποιηθεί για το καλό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, η πρόταση είναι σωστή. Παράλληλα, στις δηλώσεις του στον σκύλο αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Πρίγκιπα, αλλά και στην κόντρα του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντώνη Αντωνιάδη.

"Η πρόταση είναι σωστή"

Πώς σας φάνηκαν αυτά που ακούσατε από τον Πρίγκιπα, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου;
"Πιστεύω πως πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι όλοι μαζί, ο κύριος Αλαφούζος ο Πρίγκιπας και οι υπόλοιποι και να τα βρούνε. Υπάρχουν δικηγόροι, υπάρχουν επιτελεία, να εξετάσουν την πρόταση αν είναι σωστή και να δούνε τι μπορούν να κάνουν για το καλό του Παναθηναϊκού. Προσωπικά, πάντως, πιστεύω πως είναι σωστή η πρόταση".

Υπήρχε ειδική πρόσκληση προς το πρόσωπό σας, για να δώσετε το "παρών" στη συνέντευξη;
"Ναι υπήρχε ειδική πρόσκληση, δεν θα πήγαινα έτσι. Αλλά από όσο γνωρίζω, πρόσκληση έστειλαν προς όλους. Στους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε παλαιμάχους κ.λπ. Άλλοι αποφάσισαν να πάνε και άλλοι όχι".

Πιστεύετε στην πρόταση του Πρίγκιπα περισσότερο από την πρωτοβουλία του Αλαφούζου η, παλιότερα της ΠΕΚ;
"Εγώ πιστεύω πως πρέπει να πάει μπροστά ο Παναθηναϊκό, να φύγει από αυτή την ταλαιπωρία που βιώνει σήμερα. Αυτό με ενδιαφέρει να δω".

Η γνωριμία με τον Πρίγκιπα

Συναντηθήκατε με τον Πρίγκιπα; Μπορείτε να μας μεταφέρετε μία εικόνα του;
"Και βέβαια γνωρίστηκα μαζί του, αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για όσα είπαμε. Είναι προσωπικό θέμα. Είναι ένας νεαρός και φιλόδοξος επιχειρηματίας, που δεν ασχολείται μόνο με τον Παναθηναϊκό. Το πιο σημαντικό, όμως, τώρα είναι να βρεθεί μία λύση και να γίνει ξανά ο Παναθηναϊκός μεγάλος".

Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για όσα είπε ο κ. Αλαφούζος για τον Α. Αντωνιάδη; Υπάρχει και δήλωσή του σήμερα που απαντάει.
"Αφού απάντησε ο Αντώνης, τι να πω εγώ; Σήμερα, μάλιστα, έχει και συμβούλιο η Συμμαχία. Αν ο κύριος Αλαφούζος εμφανιστεί, θα του απαντήσει ξανά όπως πρέπει ο Αντώνης... ".

Συντάκτης: Γιώργος Κτενάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags