08/03/11 - 00:41

«Ό,τι ξέρω για Μαρινάκη, Πατέρα το καταπίνω»

Απολαυστικός και αποκαλυπτικός ο Αχιλλέας Μπέος στην συνέχεια της παρέμβασής του στην «Δίκη» μίλησε για τον Δαλούκα, για τις σχέσεις του με τους Μαρινάκη και Πατέρα, για τους λόγους που δεν μιλάει με τον τελευταίο, αλλά και για το Μακάμπι – Ολυμπιακός.  

«Ό,τι ξέρω για Μαρινάκη, Πατέρα το καταπίνω»
46.330views 0shares

Για το Μακάμπι – Ολυμπιακός:«Τι δουλειά μπορεί να έχω εγώ με έναν Ιταλό διαιτητή, τη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αν είναι μάγκες, ας πάνε στην δικαιοσύνη. Πρέπει όμως να έχουν στοιχεία. Απλά ο κ. Κούγιας ψάχνει αφορμή γιατί τρελαίνεται για δημοσιότητα».

Για το αν έχει κάνει θετικά σχόλια για τον Ιταλό διαιτητή του Μακάμπι – Ολυμπιακός, σχολίασε: «Αν είπε κάτι τέτοιο, ήταν σε προσωπική συζήτηση και δεν πρόκειται να πω τίποτα».

Για τη σχέση του με τον Δαλούκα: «Ο Δαλούκας ήταν ένας διεθνής διαιτητής από τον Βόλο. Όταν πήγα στον Βόλο προπονούταν εκεί για να είναι σε φόρμα. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις».

Για τα όσα ξέρει για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτά που ξέρω για Μαρινάκη, Πατέρα κα λοιπούς τα κρατάω μέσα μου, τα καταπίνω γιατί φοράω παντελόνα. Ναι με τον Μαρινάκη είμαι φίλος, με τον Πατέρα ήμουν. Αν έχουμε πει κάτι, αν έχουμε πιει ένα κρασί, αν έχουμε κάνει δύο πράγματα τα κρατάω για μένα».

Για τους λόγους που δεν μιλάει πλέον με τον Πατέρα: « Με τον Πατέρα σταματήσαμε να κάνουμε παρέα μετά από μία ρίξη σε ένα συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ. Νομίζει πως οι άνθρωποι μπορεί να είναι υποτακτικοί, ο Αχιλλέας Μπέος όμως δεν είναι. Εγώ εκεί που μεγάλωσαν δεν πρόκειται να πω τι είπαμε με τον Πατέρα στο Κότερο ή σε έναν καφέ».

Για τον αν είπε στον Δαλούκα να σφυρίξει 52-42 στο Άρης – ΠΑΟ: «Εγώ στον Δαλούκα μπορεί να λέω ό,τι θέλω. Αυτός τι έκανε. Αν με τα λεγόμενα του κ. Κούγια, του μυθομανή, είμαι ο παραγκάρχης, είναι δυνατόν να έδωσα εντολή να παίξει Άρη και να παίζει Παναθηναϊκό. Ντροπή να πιστεύουν πως είμαι ο παραγκάρχης και ο Ολυμπιακός Βόλου με αυτή τη μπάλα να είναι σε αυτή την θέση».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ