Facebook Pixel «Ακόμα δεν πήραμε τίποτα…»
| 2011-03-08 01:33:00

«Ακόμα δεν πήραμε τίποτα…»

«Ακόμα δεν πήραμε τίποτα…»

Αν και ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόλις μία νίκη για την μαθητική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Αριέλ Ιμπαγάσα παραμένει «προσγειωμένος» και μιλάει για το δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη σχολίασε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιάσαμε την απόδοση, που θα θέλαμε. Στην επανάληψη όμως μπήκαμε με διαφορετική ψυχολογία και πετύχαμε γρήγορα γκολ. Το γεγονός αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση και τελικά κερδίσαμε με 3-0, αποτέλεσμα που με ευχαριστεί ιδιαίτερα».

Στη συνέχεια ο Ιμπαγάσα σχολίασε το ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε σε άδειο γήπεδο, εξαιτίας της τιμωρίας της ομάδας για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο. Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ σε όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως φέτος παίξαμε για δεύτερη φορά χωρίς κόσμο, κάτι που δεν είναι ωραίο. Το καλό είναι ότι κερδίσαμε και για τον κόσμο, που βρισκόταν εκτός γηπέδου».

Οταν του επισημάνθηκε πως ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία νίκη για να αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής, είπε: «Εμείς και σήμερα (6/3) κάναμε αυτό που έπρεπε και κερδίσαμε. Δεν σκεφτόμαστε τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Αν βολέψουν και τα αποτελέσματά του ακόμα καλύτερα. Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη μέχρι το τέλος».

Ερωτηθείς αν έχει σκεφτεί την φιέστα, απάντησε: «Οχι, δεν την έχω σκεφτεί. Ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα. Θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε|

Αναφερόμενος στα κίνητρα που έχει ο Ολυμπιακός πρόσθεσε: «Φυσικά και έχουμε κίνητρα. Μας περιμένει ένα παιχνίδι σε δύσκολη έδρα με τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίξουμε για τον κόσμο μας και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Όσο για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ίδιο και η οικογένειά μου, τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Η ομάδα επίσης τα πηγαίνει πολύ καλά, είμαστε πρώτοι. Συνεπώς είναι μία πολύ καλή χρονιά για μένα. Στόχος είναι να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βλέπουμε τι θα συμβεί του χρόνου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags