Facebook Pixel Οι πριγκιπικές "αμαρτίες", η δολοφονία και η γκέι σχέση!
| 2012-12-15 18:47:00

Οι πριγκιπικές "αμαρτίες", η δολοφονία και η γκέι σχέση!

Οι πριγκιπικές "αμαρτίες", η δολοφονία και η γκέι σχέση!

Τις τελευταίες ημέρες ήρθε ξανά στο προσκήνιο η ιστορία του πρίγκηπα του Τσάκα που θέλει να πάρει τον Παναθηναϊκό.

Με κάθε επιφύλαξη ανακαλύψαμε μία παλιά ιστορία με πικάντικές λεπτομέρειες, οι οποίες παρόλα αυτά δείχνουν πως ο πρίγκηπας είναι αληθινό πρόσωπο.

Για αυτό ακριβώς το λόγο και με κάθε σοβαρότητα αποφασίσαμε να αναδημοσιεύσουμε μία ιστορία του 2010, χωρίς ωστόσο να υιοθετούμε κάτι από αυτήν.

Το 2010 στο πολυτελές ξενοδοχείο Landmark του Λονδίνου έγινε μία δολοφονία. Ένας πρίγκηπας σκότωσε τον υπηρέτη του. Ήταν έγκλημα ερωτικής φύσεως, αφού οι δύο άνδρες ήταν ζευγάρι. Κατηγορούμενος βρέθηκε να είναι ο πρίγκηπας Σαούντ Αμπτουλαζίζ Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ (φώτο 1), εγγονός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος μάλιστα είναι φτηστός ο Βλάσης Τσάκας. Το θύμα ήταν ο Μπαντάρ Αμπτουλαζίζ (φωτό 2).

Και ενώ όλα φαίνεται να κυλούν ρολόι μέχρι τώρα, έρχεται μία λετπομέρεια που μπρδεύει πολύ τα πράγματα. Στην δίκη του Σαούντ Αμπτουλαζίζ (φώτο 5) ήρθε ο πατέρας του και γιος του βασιλιά, ο δικηγόρος της οικογένειας και ο αδερφός του δράστη. Παρατηρώντας λοιπόν τις φωτογραφίες θα διαπιστώσει πως ο αδερφός του δράστη δεν είναι άλλος από τον πρίγκηπα Φεϊζάλ του Παναθηναϊκού. Μπορεί να έχουν χαθεί μερικά κιλά, όμως στο πρόσωπο δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Ο δικηγόρος της οικογένειας που είναι στο μέσο παρόλα αυτά (φώτο 4, 5), δεν άλλαξε καθόλου. Είναι το ίδιο άτομο που είδαμε στην συνέντευξη τύπου στο Divani την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.

Τι έγραψε η Daily Mail

Στα του κομματιού λοιπόν.

Οι δύο άνδρες έφτασαν στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο του 2009, που ήταν και ο τελευταίο σταθμός των διακοπών μακρά διαρκείας που πργματοποιούσε ο πρίγκηπας. Είχαν ήδη επισκεφθεί την Πράγα, το Μιλάνο, τις Μαρακές και τις Μαλδίβες. Οι διακοπές τους ήταν προγραμματισμένες βάσει του ταξιδιωτικού οδηγού "Σπάρτακος" που απευθύνεται σε γκέι ζευγαρια.

Ο πρίγκηπας αν προσπαθούσε να κρατήσει ένα low profile, καθώς το να είσαι γκέι τιμωρείται με θάνατο στη Σαουδική Αραβία, πολλές φορές ξέφευγε, καθώς του άρεσε να φλερτάρει με πολλούς μπάρμαν, ενώ συχνά είχε θεαθεί να φέρνει ανδρικές πόρνες στο ξενοδοχείο

Ο κατηγορούμενος αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκόολ την μοιραία βραδιά χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι τον υπηρέτη του, μέσα στη σουίτα όπου διέμεναν, με αποτέλεσμα να του προξενήσει βαρύτατες κακώσεις. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά στην συνέχεια στραγγάλισε τον Αμπντουλαζίζ βάζοντας τόσο δύναμη που του έσπασε κάποια κόκκαλα στο λαιμό.

Ο 34χρονος πρίγκηπας προσπάθησε να καλύψει τα ύχνη του πρωτού χτυπήσει το συναγερμό, ενώ στην αστυνομία είπε πως ο υπηρέτης του έπεσε θύμα ληστείας. Αργότερα βέβαια και υπό την πίεση των αρχών αναίρεσε αυτά που είχε πει και ομολόγησε πως αυτός τον σκότωσε.

Ο πρίγκηπας είπε στην αστυνομία πως αντιμετωπιζε σαν όμοιο του, τον υπηρέτη του, ο οποίος ήταν γόνος οικογένειας της μεσαίας τάξης της χώρας. Βέβαια το δικαστήριο έμαθε στην συνέχεια πως ο υπηρέτης συνήθως κοιμόταν στο πάτωμα, ενώ έπρεπε να είναι δύο βήματα πίσω από τον "αφέντη" του.

Ο πρίγκηπας πολλές φορές έβγαζε τα νεύρα του πάνω στον υπηρέτη του, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως υπήρχαν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Τη νύχτα του λίγο πριν το φόνο οι αρχές βρήκαν βίντεο από το ασανσέρ του ξενοδοχείου, όπου ο δράστης φαίνεται να χτυπά τον υπηρέτη του, ενώ ένας ένοικος του ξενοδοχείου που έμενε ακριβώς από κάτω υποστήριξε ότι άκουσε θόρυβο από έπιπλα και φωνές.

Την αμέσως επόμενη μέρα ο πρίγκηπας κάλεσε ένα άτομο από την πρεσβεία, το οποιό βρήκε το δράστη πάνω από άψυχο σώμα του υπηρέτη του να κλαίει. Ερευνες στον υπολογιστή του πρίγκηπα βρήκαν σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και αγγελίες από υπηρεσίες γκέι συνοδών.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags