Facebook Pixel Ταβανόπροκες Πεπ για Βενγκέρ
| 2011-03-08 09:35:00

Ταβανόπροκες Πεπ για Βενγκέρ

Ταβανόπροκες Πεπ για Βενγκέρ

Στο γεγονός ότι ο Γουίλσιρ αγωνίζεται σε μία ομάδα που δεν έχει το άγχος να κατακτήσει τίτλους, δηλαδή στην Άρσεναλ του Βενγκέρ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα!

Ο Ισπανός προπονητής κλήθηκε να μιλήσει για τον άσο των «κανονιέρηδων», παρόλα αυτά βρήκε την ευκαιρία να πετάξει την μπηχτή του:

«Ο Γουίλσιρ είναι κορυφαίος παίκτης. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, όχι μόνο για την Άρσεναλ, αλλά και για την εθνική ομάδα.

Αλλά είναι τυχερός γιατί έχουμε αρκετούς παίκτες σαν αυτόν στην δεύτερη ομάδα, αλλά αυτός παίζει γιατί δεν υπάρχει πίεση στην ομάδα του για να κατακτήσουν τίτλους.

Η Άρσεναλ έχει πολλές εναλλακτικές, είναι πολύ δυναμικές και μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις. Η αντεπίθεση τους είναι πολύ καλή, πρέπει να προσπαθήσουμε να τις αποτρέψουμε. Αυτό είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι μια σπουδαία πρόκληση.

Ακούω συνεχώς για τα εύθραυστα μυαλά των παικτών της Άρσεναλ, αλλά δεν συμφωνώ.

Ανταγωνίζονται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ, έφτασαν στον τελικό του Κάρλινγκ Καπ και μερικές σεζόν πριν ήταν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άρσεναλ είναι πάντα στην κορυφή και όταν είσαι πάντα στην κορυφή αυτό συμβαίνει γιατί έχεις ποιότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags