Facebook Pixel Το δίκαννο και το βραβείο του «Ελέ»
| 2012-12-16 01:09:00

Το δίκαννο και το βραβείο του «Ελέ»

Το δίκαννο και το βραβείο του «Ελέ»

Ο Χρήστος Σταθόπουλος γράφει για το δίδυμο Τζιμπούρ-Μήτρογλου, τον Σπάθα, τον Ζαρντίμ που διόρθωσε το λάθος του ΟΑΚΑ και για το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου προπονητή που διεκδικεί ο Ελευθερόπουλος.


Ο Ολυμπιακός πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη με τη βοήθεια –ουσιαστικά- του Σπυρόπουλου, ο οποίος με μια… φαλτσοστεκιά, έχυσε την καρδάρα με το γάλα.

Ο Πανιώνιος ζόρισε, είναι η αλήθεια, τους «ερυθρόλευκους» και με τη σωστή και αποτελεσματική αμυντική λειτουργία του, έφτασε κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πριν «φτάσουμε» στο προκείμενο (σ.σ. θα διαβάσετε παρακάτω), πρέπει να πούμε ότι ο Ελευθερόπουλος βάζει υποψηφιότητα για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο προπονητή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο «Eλέ» δείχνει να κουβαλάει μαζί του πολλά από αυτά που εισέπραξε στη σημαντική καριέρα του με τα γάντια στα χέρια. Φαίνεται να κράτησε όσα του χρειάζονταν από τους προπονητές που δούλεψε και να τα έβαλε στο «μπλέντερ» της νέας εποχής. Η εικόνα των παιδιών του, ισοδυναμεί με πολλές λέξεις για το (έως τώρα) μίνι θαύμα της Νέας Σμύρνης και αυτό μόνο προίκα αποτελεί για τον άλλοτε διεθνή τερματοφύλακα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags