Facebook Pixel "Ο γιος μου θα φύγει τελευταίος από την ΑΕΚ"
| 2012-12-16 10:11:00

"Ο γιος μου θα φύγει τελευταίος από την ΑΕΚ"

"Ο γιος μου θα φύγει τελευταίος από την ΑΕΚ"

Ο πατέρας του Ταξιάρχη Φούντα, Σπύρος αποκάλυψε πως ο γιος του θα φύγει τελευταίος από την ΑΕΚ και ότι δεν έχει καμία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.
 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Ωρα των Σπορ":

"Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Ταξιάρχη. Διαβάζω, ακούω, μου λένε πολλά για ενδιαφέρον ξένων ομάδων. Για Στεάουα, Ρέντινγκ, Σαραγόσα και άλλες. Αυτό που πρέπει να ξέρουν όλοι είναι ότι ο Ταξιάρχης θα φύγει τελευταίος από την ΑΕΚ. Όταν θα φεύγουν όλοι, τελευταίος θα κατέβει από το πούλμαν. Δεν υπάρχει πρόταση από καμία ομάδα, αλλά και να υπάρξει δεν πρόκειται να φύγει επειδή πρέπει. Θα φύγει μόνο αν το θέλει η οικογένειά του μιλώντας μαζί του.

Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να εκπαιδεύεται σωστά. Είναι ακόμη στο ξεκίνημά του και είναι σημαντικό να μάθει σωστά πράγματα τώρα για να προχωρήσει έχοντας βάσεις. Εκεί είναι το σημαντικό για μας. Αν πάει τώρα απροετοίμαστος ή ανέτοιμος στο εξωτερικό μπορεί και να είναι επικίνδυνο. Βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα, στην ομάδα που αγαπάμε όλοι μας στην οικογένεια και θέλουμε να μάθει σωστά το ποδόσφαιρο. Αυτό προέχει τώρα για τον Ταξιάρχη. Το ξεκαθαρίζω για να γίνει κατανοητό, ότι και αν έρθει πρόταση, ο Ταξιάρχης θα φύγει τελευταίος και μόνο αν είναι καλό για την ΑΕΚ και τον ίδιο. Τώρα αυτές οι συζητήσεις είναι ανώφελες".

Για την κατάσταση στην Ένωση: "Πονάμε για την κατάσταση στην ΑΕΚ. Είμαστε όλοι στην οικογένεια ΑΕΚτζήδες και πέρα από την παρουσία του ταξιάρχη στην ομάδα, θέλουμε το καλό της. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μάθουμε ότι η ΑΕΚ θα ζήσει. Είναι μεγάλη ομάδα, για μας η μεγαλύτερη στην Ελλάδα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags