Facebook Pixel "Πάρτε τους στο κυνήγι!"
| 2012-12-17 10:54:00

"Πάρτε τους στο κυνήγι!"

"Πάρτε τους στο κυνήγι!"

Ο Θωμάς Μαύρος κάλεσε τους οπαδούς της ΑΕΚ να πάρουν στο κυνήγι "τους τυχάρπαστους που έφτασαν την ΑΕΚ σ΄ αυτή την κατάντια".

Στο περιθώριο της βράβευσης του, από τον σύνδεσμο των φίλων της ΑΕΚ στην Λαμία, ο Θωμάς Μαύρος είπε:

"Το πρώτο ημίχρονο παίχτηκε, υπάρχει και δεύτερο. Άμα είσαι ΑΕΚ, είσαι μαχητής και δεν παραδίδει τα όπλα. Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να ενωθεί για να κυνηγήσει αυτούς τους απίστευτους τύπους που έχουν μικρύνει τόσο πολύ την ομάδα και μας έχουν φέρει μεταξύ εγκεφαλικού και εμφράγματος. Για να απελευθερωθούμε από τον ζυγό κάποιων τυχάρπαστων επιχειρηματιών που φτάσανε την ομάδα σ' αυτή την κατάντια.

Όπως ξέρουν οι παλαιότεροι, ποτέ δεν παραδίνομαι στον αγώνα, αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει τη λήξη, όποιο κι αν είναι το σκορ. Σας δίνω τον λόγο μου ότι θα είμαι πάντα δίπλα στην ΑΕΚ γι' αυτό τον σκοπό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, τώρα αρχίζει το παιχνίδι. Και με την στήριξη του κόσμου η ΑΕΚ θα ξαναγίνει μια δυνατή, υγιής και μεγάλη ομάδα....".

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο συνεργάτης του Θωμά Μαύρου και πρώην χορηγός της ΠΑΕ, Αντώνης Ηλιόπουλος που μεταξύ άλλων είπε:

"Ήμουν χορηγός της ΑΕΚ από το 2007. Το 2008 πήραμε το πρωτάθλημα και μας το στέρησαν. Μέχρι το 2011 που όλοι καταλάβαμε τι σχέδιο έχουν για την αγαπημένη μας ομάδα. Το σχέδιο ήταν να ρίξουν την ΑΕΚ στη Δ' Εθνική. Όταν το είπα αυτό κατάμουτρα στους διοικούντες, το αποτέλεσμα ήταν να μου στερήσουν την είσοδο στο γήπεδο, να μου πάρουν τα διαρκείας και να δεχτούν τρομοκρατικές ενέργειες τα μαγαζιά μου για να σταματήσω να μιλάω γι' αυτό το θέμα. Όπως πάει δυστυχώς θα επαληθευτώ.

Πάνε να στείλουν την ΑΕΚ στη Δ' Εθνική. Την κίνηση του Θωμά Μαύρου προσπάθησαν να την καταστρέψουν οι τωρινοί διοικούντες. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός έγινε από την τωρινή διοίκηση και όχι από τον Θωμά Μαύρο. Όποια κίνηση έκανε ο Θωμάς, την κατέστρεφαν για να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί. Αυτή τη στιγμή ο κόσμος της ΑΕΚ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έκανε κατάληψη στα Σπάτα. 'Εχουν να τα βάλουν με τον κόσμο της ΑΕΚ και με κανένα άλλον. Καλά ξεμπερδέματα!".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags