Facebook Pixel Γιατί να φύγει;
| 2010-12-28 18:50:00

Γιατί να φύγει;

Γιατί να φύγει;

Βέβαιη είναι η παραμονή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον Άρη, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο οποίος τόνισε πως αν δεν αλλάξουν οι υπάρχουσες συνθήκες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποχωρήσει από τους «κίτρινους». 

Ο Αλεχάντρο Καμάνιο μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5» και αποκάλυψε ότι δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα έρθει πολύ σύντομα, εντός των προσεχών ημερών.

 «Εάν θελήσει ο Άρης, θα γίνει με μεγάλη ευκολία η ανανέωση του συμβολαίου με τον Κούπερ. Οι σχέσεις του πελάτη μου με τον πρόεδρο του Άρη είναι τόσο καλές, ώστε δεν χρειάζεται να πιέσουμε εμείς για να υπογράψουν από τώρα ενδεχόμενη ανανέωση συνεργασίας. Ξέρουν αυτοί πότε θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων και όταν το αποφασίσουν, θα το πράξουν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Όσον αφορά στον ίδιο τον Έκτορ Κούπερ είναι ενθουσιασμένος στη Θεσσαλονίκη, τόσο από τη δουλειά στην ομάδα του Άρη, όσο και από τη συμπεριφορά του κόσμου του Άρη προς το πρόσωπό του και την ομάδα. Αυτό που τον ενδιαφέρει σήμερα είναι να κάνει τον προγραμματισμό των μεταγραφών και των επόμενων αγωνιστικών, γιατί πάνω από όλα είναι η δουλειά.

Γνωρίζει φυσικά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, αλλά αυτό δεν τον απασχολεί και θέλει μόνο να δουλέψει κάτω από σωστές συνθήκες. Αυτό του το παρέχει σήμερα ο Άρης και επομένως δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεται κάτι άλλο εκτός από την ομάδα».


Για το αν υπάρχουν ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό τεχνικό, συμπλήρωσε: «Ο Κούπερ έχει τεράστιο βιογραφικό, έχει καθίσει τον πάγκο της Βαλένθια και της Ίντερ, άρα είναι φυσιολογικό να βλέπουν την πορεία του όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Δεν έχει στο μυαλό του να φύγει από τον Άρη και είναι από τους προπονητές που τιμούν το συμβόλαιό του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags