Facebook Pixel Οπως έστρωσες, θα κοιμηθείς...
| 2012-12-17 20:46:00

Οπως έστρωσες, θα κοιμηθείς...

Οπως έστρωσες, θα κοιμηθείς...

Η ευκαιρία για μία μεγάλη κούπα χάθηκε ξανά από τον Μπενίτεθ, η Τσέλσι δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και ο Ball Boy Γιώργος Κοντογεώργης γράφει για τον Αμπράμοβιτς που τα χρεώνεται όλα.

Δεν είναι λίγα τα άρθρα που έχουν γραφτεί για την λάθος κίνηση του Ρώσου να απολύσει τον προπονητή που χάρισε στην Τσέλσι το Champions League. Δεν ήταν μόνο ότι ο Ντι Ματέο έφυγε αλλά το ότι ο αντικαταστάτης του ήταν ο Ράφα Μπενίτεθ, τον οποίο οι οπαδοί δεν ήθελαν με τίποτα. Μόλις 7 αγώνες μετά, φαίνεται πως κάτι ήξεραν. Ο Ισπανός δεν ήταν επιθυμητός στο «Στάμφορντ Μπριτζ» λόγω του Κόκκινου παρελθόντος του, όμως τα αποτελέσματά δεν έχουν κάνει κανέναν Μπλε να το ξανασκεφτεί.

Μπορεί μετά το 1-3 κόντρα στην Σάντερλαντ με τα δύο γκολ του Τόρες κάποιοι να θεώρησαν ότι τα πάντα λύθηκαν, όμως κάθε άλλο παρά έτσι ήταν. Ο Αμπράμοβιτς μετά το έγκλημα στη μεταγραφική με την ταυτόχρονη αποχώρηση των Εσιέν και Μεϊρέλες έδωσε συνέχεια με την απομάκρυνση του Ιταλού και όπως είναι αυτός που θέλει να αποφασίζει για τα πάντα, σε αυτόν πέφτει όλη η ευθύνη για την κατάσταση της Τσέλσι, η οποία αν θέλει να σώσει κάτι από την σεζόν είναι υποχρεωμένη να κατακτήσει το Europa League, το Κυπέλλο Αγγλίας και την 3η θέση στην Premier League.

Μία θέση που πριν την αποχώρηση του Ντι Ματέο ήταν κάτι σαν δεδομένη, αφού οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονταν μόλις στο -4 από την κορυφή και μερικές εβδομάδες μετά είναι στο -13 και στην καλύτερη θα πάνε στο -10 με Τότεναμ και Εβερτον πλέον να βρίσκονται σε απόσταση βολής.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags