Facebook Pixel Έξτρα "επίδομα" θέρμανσης
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-08 15:16:00

Έξτρα "επίδομα" θέρμανσης

Έξτρα "επίδομα" θέρμανσης

Μπορεί το κρύο σε όλη την Ευρώπη να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών, αλλά για τις ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο η πρόκριση μπορεί να… ζεστάνει καρδιές και τσέπες. Η bet-at-home.com σας καλεί να μπείτε στο παιχνίδι και να εξασφαλίσετε ένα… έξτρα "επίδομα" θέρμανσης.

Αρκεί να προβλέψετε σωστά, στα παιχνίδια που κρίνουν το ποιος θα συνεχίσει να ονειρεύεται ευρωπαϊκά.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Άρσεναλ, που δεν… αντέχει άλλη αποτυχία. Η bet-at-home.com δίνει 1,25 τη νίκη των Καταλανών, 6,00 την ισοπαλία και 9,30 τη νίκη των "κανονιών". Για πιο ψαγμένες επιλογές το 2/1 ημίχρονο/τελικό πολλαπλασιάζει επί 14 το ποντάρισμά σας και το 1/2 επί 15.

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ φιλοξενεί τη γαλλική Μαρσέιγ και ο "άσος" αποφέρει 1,45, το "Χ" 4,35 και το "διπλό" 6,50. Η bet-at-home.com, όμως, δεν σταματά εδώ. Έχει κι άλλες προτάσεις, όπως για παράδειγμα το Under/over (2,5) το οποίο δίνει 1,75 (το "under") και 1,85 (το "over").

Είχαμε Άγγλους εναντίον Ισπανών, Άγγλους εναντίον Γάλλων, έχουμε και Ισπανούς εναντίον Γάλλων. Η Ρεάλ θα παίξει με τη Λιόν και η bet-at-home.com έχει… μετρήσει το παιχνίδι για 1,35 τη νίκη της "βασίλισσας", 4,80 την ισοπαλία και 8,00 τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Για πιο ψαγμένες επιλογές το Χάντικαπ (0-1) αποδίδει 1,90 το "1", 3,40 το "Χ" και 2,80 το "2". Άλλο ένα παιχνίδι υψηλού ενδιαφέροντος είναι αυτό ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ίντερ, το οποίο αποδίδει: 1,90 για νίκη των Γερμανών, 3,50 για απόλυτη ισορροπία και 3,85 για νίκη των Ιταλών. Για πιο ψαγμένες επιλογές, η bet-at-home.com δίνει 18,00 απόδοση για το 2/1 και 22,00 για το 1/2 ημίχρονο/τελικό.

Επισκεφτείτε το επίσημο site της bet-at-home.com για να δείτε όλα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και πολλές περισσότερες επιλογές, αφού μόνο (για παράδειγμα) η συνάντηση της "Μπάρτσα" με την Άρσεναλ καλύπτεται με 38 διαφορετικά ειδικά στοιχήματα.

Και μην ξεχνάτε: 50% bonus στην πρώτη κατάθεση των νέων φίλων της bet-at-home.com μέχρι 100 ευρώ.

Σχετικά με την bet at home.com

Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags