Facebook Pixel Για τους τραυματισμούς ξέρουν τίποτα;
| 2012-12-20 14:45:00

Για τους τραυματισμούς ξέρουν τίποτα;

Για τους τραυματισμούς ξέρουν τίποτα;

Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται, λέει, ο Λαβόρδε και ο σκύλος αναρωτιέται αν στο Λιμάνι γνωρίζουν τον λόγο που ακυρώθηκε το καλοκαίρι η μεταγραφή του στην Αλάνια...

Ο Κολομβιανός χαφ αποτελεί μία από τις ατραξιόν, όχι μόνο της Ανόρθωσης, αλλά και του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα. Ενός πρωταθλήματος όπου συμμετέχουν και διακρίνονται πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από ελληνικές ομάδες και δεν έμειναν για διάφορους λόγους (π.χ. Ντεγκρά, Οκκάς, Κωνσταντίνου, Χαραλαμπίδης, Πάρντο, Σπαντάσιο κ.ά.).

Το επίπεδο, δηλαδή, στο πρωτάθλημα της Μεγαλονήσου δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το φετινό στην Ελλάδα. Κι ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει εκεί με την απόδοσή του, μπορεί να το κάνει και στην Ελλάδα μάλλον εύκολα. Το ζήτημα, όμως, με τον Λαβόρδε είναι τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν.

Το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα, υπήρχε αρχική συμφωνία της Ανόρθωσης με τη ρωσική Αλάνια, για την πώλησή του. Ο Κολομβιανός τότε πήγε για εξετάσεις σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία, όπου και ...κόπηκε! Σύμφωνα με όσα έγραφαν κυπριακά και ρωσικά Μέσα τον περασμένο Αύγουστο "διαπιστώθηκε πρόβλημα στη μέση, ενώ εντοπίστηκε και μικροπρόβλημα στο γόνατο. Οι Ρώσοι έχουν παράλληλα πληροφορίες ότι ο Λαβόρδε είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς".

Έχουν υποψή τους, μάλιστα, στον Ολυμπιακό πως ουσιαστικά μπήκε σε φουλ ρυθμούς τη φετινή σεζόν, στα μέσα Νοεμβρίου; Πότε λόγω μίας θλάσης και πότε λόγω μικροενοχλήσεων στη μέση, από τότε που επέστρεψε από τις εξετάσεις που έκανε τον Αύγουστο στη Γερμανία, για λογαριασμό της Αλάνια, ήταν μόνιμα στα πιτς. Ο σκύλος, άλλωστε, δεν γράφει τίποτα που είναι κρυφό, αλλά γεγονότα που είναι καταγεγραμμένα στα κυπριακά Μέσα. Γι΄ αυτό και τα επισημαίνει, πριν πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις στο Λιμάνι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags