Facebook Pixel «50-50 να αναλάβω τον Άρη»
| 2011-03-08 17:54:00

«50-50 να αναλάβω τον Άρη»

«50-50 να αναλάβω τον Άρη»

«Αυτή την στιγμή είναι 50-50 οι πιθανότητες να αναλάβω τον Άρη», δήλωσε στον Libero FM ο Σάκης Τσιώλης.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Σίγουρα θέλω να δουλέψω στον Άρη αλλά από την άλλη πλευρά έχω δώσει τον λόγο μου και έχω δεσμευτεί δημόσια».

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι καλύτερο να συνεχίσεις να δουλεύεις, να νιώθεις την πίεση, να είσαι μέσα στο ποδόσφαιρο, από το να κάθεσαι στην άκρη. Φεύγοντας όμως από τον Ολυμπιακό Βόλου δεσμεύτηκα στους φίλους της ομάδας, στην κοινωνία του Βόλου ότι δεν θα δουλέψω μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έχω πραγματικά ταυτιστεί με αυτή την ομάδα και τον κόσμο της, έγιναν βέβαια κάποια πράγματα με τους παράγοντες της ομάδας και αυτό με ώθησε ώστε να δεσμευτώ δημόσια στον κόσμο του Βόλου, για να μην ακουστούν διάφορα για μένα στην συνέχεια. Μετά από 2 χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου ένιωθα μεγάλη υποχρέωση στον κόσμο της ομάδας καθώς μου έδειξε μεγάλη αγάπη. Απομένουν τώρα 1-2 μήνες μέχρι την λήξη της σεζόν και δεν θα ήθελα να φανώ ασυνεπής στον λόγο μου.

Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή η πρόταση από τον Άρη, με τον οποίο είχα κάνει μια επαφή και μόλις είχε φύγει ο κ. Κούπερ και είχαμε πει τότε να περιμένουμε μέχρι να τελειώσει η σεζόν και να μου κάνουν επίσημη πρόταση να αναλάβω από το καλοκαίρι καθώς αυτό θα ήταν το καλύτερο για μένα.

Οι άνθρωποι του Άρη φάνηκε να το αντιλαμβάνονται αυτό, όμως τώρα βλέπουμε ότι ο κ. Μιχαλήτσος, που είναι φίλος μου δεν μπόρεσε να βγάλει την χρονιά και έτσι επανήλθαν και μου ζήτησαν να αναλάβω άμεσα την ομάδα, περιμένουν μάλιστα την απάντηση μου μέχρι σήμερα το βράδυ.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι προβληματίζομαι, βρίσκομαι κάτω από πίεση αυτή την στιγμή και δεν έχω λάβει την οριστική μου απόφαση. Αυτή την στιγμή είναι 50-50 οι πιθανότητες να αναλάβω τον Άρη. Σίγουρα θέλω να δουλέψω στον Άρη αλλά από την άλλη πλευρά έχω δώσει τον λόγο μου και έχω δεσμευτεί δημόσια.

Έγινε πλέον επίσημη πρόταση από την διοίκηση του Άρη για συμβόλαιο διετές αλλά είμαι ρεαλιστής, ξέρω πως είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και δεν υπογράφω μεγάλα συμβόλαια στην καριέρα μου. Έτσι, αν αναλάβω ζήτησα να είναι μέχρι το τέλος της σεζόν και ακόμη ένας χρόνος, όχι παραπάνω. Ήταν ξαφνικό όλο αυτό που έγινε και πραγματικά θα προτιμούσα να αναλάβω την ομάδα από το καλοκαίρι, είναι το ηθικό θέμα στην μέση, έχω αναλάβει αυτή την δέσμευση και με ενδιαφέρει να την τηρήσω.

Αν η πρόταση του Άρη ήταν για το καλοκαίρι, φυσικά και θα δεχόμουν, ο Άρης θα είναι βαρόμετρο στην καριέρα μου και πολύ ευχαρίστως να αναλάμβανα την ομάδα από το καλοκαίρι. Την δεδομένη στιγμή πάντως δεν θέλω να φανώ ανακόλουθος στον λόγο μου, είναι σημαντικό για μένα αυτό. Καλύτερα λοιπόν από το καλοκαίρι ώστε να έχω και λίγο καιρό να ετοιμάσω τα πλάνα μου για την ομάδα.

Έχω κάνει αυτή την επίσημη δέσμευση και μάλιστα πανελληνίως και θέλω να ξέρουν όλοι ότι κρατάω τον λόγο μου. Σήμερα είναι πραγματικά πολύ δύσκολη η θέση μου, είναι πρόκληση για μένα ο Άρης και δεν θέλω να κλείσω αυτή την πόρτα για μένα. Αν μπορέσουν λοιπόν οι άνθρωποι του Άρη να με καταλάβουν θα ήταν ότι καλύτερο να πάω στην ομάδα το καλοκαίρι, αυτή την στιγμή είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες. Θα μιλήσω με τους ανθρώπους του Άρη και ελπίζω να πάνε όλα καλά, πιστεύω να καταλάβουν την θέση μου.»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags