Facebook Pixel «Επίθεση» ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ στον Καραπαππά!
| 2012-12-21 17:44:00

«Επίθεση» ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ στον Καραπαππά!

«Επίθεση» ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ στον Καραπαππά!

Η Ενωση Συντακτών και ο  Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση στον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαππά με αφορμή όσα είπε για αθλητικό συντάκτη!

Ο Καραπαππάς έκανε παρέμβαση στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ με αφορμή όσα ανέφεραν τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΑ ΣΠΟΡ μετά τον αγώνα της Πάτρας της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό και κατηγόρησε με σκληρή γλώσσα τον υπεύθυνο των δελτίων, Τάσο Αντωνίνη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και δηλώνουν την πλήρη αντίθεσή τους στην προσπάθεια φίμωσης και λογοκρισίας που επιχειρήθηκε από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ, κατά του συναδέλφου δημοσιογράφου της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Τάσου Αντωνίνη, το βράδυ της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2012 στο αέρα του κρατικού ραδιοφώνου. 

Ο κ. Καραπαπάς παρενέβη σε εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ για να εκφράσει την αντίθεσή του στο περιεχόμενο των δελτίων ειδήσεων των 23:00 και 0:00 του κρατικού ραδιοφώνου, που αναφερόταν στα γεγονότα της Πάτρας και στον αγώνα κυπέλλου Παναχαϊκής-Ολυμπιακού, την ευθύνη σύνταξης των οποίων είχε ο συνάδελφος Τάσος Αντωνίνης. 

Οι χαρακτηρισμοί, όμως, που χρησιμοποιήθηκαν κατά του συναδέλφου της ΕΡΑ ΣΠΟΡ ήταν βαρύτατοι και πρωτοφανείς και πέραν αυτών, είναι προφανές ότι τον στοχοποιούν. Αποτελούν δε μια πρωτοφανή απόπειρα φίμωσης της ελεύθερης ενημέρωσης, την οποία δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα, όπως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κανενός είδους λογοκρισία ή απόπειρα αυτής, απ’ όπου και αν προέρχεται.  

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι όλοι έχουν το δικαίωμα της παρέμβασης και της κριτικής, αλλά πάντα εντός των ορίων της ευπρέπειας και ειδικά όταν πρόκειται για δημοσιογράφους που έχουν αναλάβει την εκπροσώπηση ΠΑΕ, θα πρέπει να κινούνται  πάντα και εντός των ορίων του κώδικα δεοντολογίας που σε κάθε περίπτωση ισχύει για αυτούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags