08/03/11 - 19:16

«Δεν ασχολούμαστε, μην μας ανακατεύετε…»

Από απόσταση παρακολουθούν στον Ολυμπιακό το θέμα με τις κασέτες και τις αποκαλύψεις Κούγια. «Δεν μας αφορά, δεν ασχολούμαστε», είναι το μήνυμα που στέλνουν οι «ερυθρόλευκοι».  

«Δεν ασχολούμαστε, μην μας ανακατεύετε…»
52.747views 0shares

Αν και η υπόθεση των αποκαλύψεων σχετικά με τις τέσσερις κασέτες για τη νέα… παράγκα του ελληνικού πρωταθλήματος, ξεκίνησε από τον διαιτητή του Μακάμπι – Ολυμπιακός, οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν αποστάσεις και διευκρινίζουν πως το θέμα δεν τους αφορά.

Μάλιστα, στις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς τους ανθρώπους της ΠΑΕ, σχετικά με το αν ανησυχούν αφού για ακόμα μία εβδομάδα ενεπλάκη το όνομα του Ολυμπιακού στην υπόθεση (σ.σ. Ο Κούγιας είπε πως ζητάγανε από τον Δαλούκα καλές διαιτησίες για τους Πειραιώτες) η απάντηση ήταν μία και ξεκάθαρη: «Δεν ασχολούμαστε με το θέμα. Αφού δεν ασχολείται ο Μαρινάκης, θα ασχολούμαστε εμείς; Δεν ανησυχούμε για τίποτα. Ας ψάξουν αυτοί που πρέπει να ψάξουν…»

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την ιστορία με το Μακάμπι - Ολυμπιακός να… σέρνεται για καιρό ακόμα και σημειώνουν, πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο παιχνίδι, στο οποίο μάλιστα «ο Ολυμπιακός αδικήθηκε» όπως λένε, κανείς δεν δικαιούται να ρίχνει… σκιές στον σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι νέες βόμβες Κούγια και Μπέου! (BINTEO)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ