Facebook Pixel Έχουν το μυαλό τους στις κάλπες…
| 2011-03-08 20:56:00

Έχουν το μυαλό τους στις κάλπες…

Έχουν το μυαλό τους στις κάλπες…

Στην αντεπίθεση η διοίκηση του Άρη μετά το «ντου» των οπαδών, ώστε να κερδίσει πόντους ενόψει των εκλογών του καλοκαιριού. Πιο σημαντική η επανεκλογή από τα πλέι οφ;

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα στον Άρη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή και το… ντου των οπαδών στο γήπεδο. Αυτή βέβαια ήταν μόνο η αρχή, καθώς από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και σήμερα έχουν φουντώσει στην Θεσσαλονίκη οι φωνές εναντίον της νυν διοίκησης της ομάδας.

Όλοι στέκονται στην άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα και στο… πρόωρο τέλος, καθώς ο Άρης βρίσκεται οκτώ πόντους μακριά από τα πλέι οφ και δύσκολα θα προλάβει να διεκδικήσει την έξοδό του στην Ευρώπη. Βέβαια, δεν είναι και λίγοι αυτοί που τα… χώνουν στον Γιάννη Κόντη για τις μεταγραφές τόσο του καλοκαιριού όσο και αυτές του Ιανουαρίου.

Για αυτό τον λόγο, η διοίκηση αποφάσισε πολύ σύντομα να βγει μπροστά και μέσω συνέντευξης Τύπου να δώσει απαντήσεις σε όλους τους επικριτές της. Οι «κίτρινοι» θέλουν κυρίως να προβάλλουν τις σωστές κινήσεις που έχουν κάνει στο οικονομικό κομμάτι. «Θα δουν τι έσοδα έχουμε, τι έξοδα και τότε θα μας πουν. Και εμείς το καλό του Άρη θέλουμε». Άλλωστε, η περίοδος της συγκεκριμένης διοίκησης φτάνει στο τέλος και για να συνεχίσουν, θα πρέπει να κερδίσουν και πάλι τις εκλογές το καλοκαίρι.

Βέβαια, η ΠΑΕ Άρης αυτή τη στιγμή ασχολείται και με το θέμα του προπονητή, αφού ο Μιχαλήτσος αποτελεί  παρελθόν, ο Τσιώλης κάνει τον… δύσκολο και η ομάδα συνεχίζει «ακέφαλη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags