Facebook Pixel Τους έπιασε όλους στον ύπνο!
| 2012-12-24 11:16:00

Τους έπιασε όλους στον ύπνο!

Τους έπιασε όλους στον ύπνο!

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει για κίνηση-ματ με Σερμαντίνι που κόστισε λίγο, μπορεί να βοηθήσει πολύ και άφησε τον Παναθηναϊκό με ένα πρόβλημα περισσότερο...
 

Ο Ολυμπιακός κτύπησε εκεί που κανείς δεν περίμενε και με ένα σμπάρο, έπιασε δύο τρυγόνια. Και ενίσχυσε τη δική του φροντ λάιν και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο μέσα στη ρακέτα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν πιο πολύ τον Γκεόργκι Σερμαντίνι, γι αυτό και προσπάθησε να τον πάρει. Το όνομα του Γεωργιανού "έπαιξε" τις τελευταίες μέρες, αφού οι πράσινοι άλλαξαν το ρόστερ τους και ήθελαν ακόμα έναν ψηλό, που τη δεδομένη χρονική περίοδο θα αγωνιζόταν μόνο στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε εμπλακεί ή για να ακριβολογούμε δεν έδειχνε να έχει εμπλακεί. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, έκαναν κίνηση ματ και έπιασαν όλο τον κόσμο στον ...ύπνο. Πρώτα απ' όλα γιατί κινήθηκαν μυστικά και ουδείς το είχε πάρει χαμπάρι και δεύτερον γιατί η είδηση αποκαλύφθηκε από Ισραηλινό ρεπόρτερ μέσω twitter, λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα!

Διαβάστε όλο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags