Facebook Pixel Σκοράρουν μόνο οι ξένοι στην ΑΕΛ!
| 2011-03-08 21:44:00

Σκοράρουν μόνο οι ξένοι στην ΑΕΛ!

Σκοράρουν μόνο οι ξένοι στην ΑΕΛ!

Απίστευτο, αλλά αληθινό. Τα φετινά γκολ της Λάρισας στο πρωτάθλημα, τα έχουν πετύχει μόνο ξένοι! Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα…

Η ΑΕΛ έχει πετύχει ως τώρα 21 γκολ και έχει δεχτεί 31 σε 25 αγώνες της φετινής Σούπερ Λιγκ. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι όλα τα τέρματα τα έχουν πετύχει ξένοι ποδοσφαιριστές.

Ο απολογισμός της «Βασίλισσας του Θεσσαλικού κάμπου» στις 25 αγωνιστικές που διανύσαμε μέχρι τώρα μιλά από μόνος του και λέει πολλά. Σε πολύ μεγάλους κίνδύνους έχουν μπλέξει οι «βυσσινί» με τους 23 βαθμούς που έχουν, βρίσκονται στην 15η θέση, 5 βαθμούς μακριά από τον Ατρόμητο που σώζεται!

Από πλευράς των σκόρερ και την επίτευξη τερμάτων, τα στατιστικά στοιχεία είναι απογοητευτικά. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο ιθύνων νους της μεσοεπιθετικής γραμμής της φετινής ΑΕΛ Τουμέρ Μετίν που πέτυχε 5 γκολ. Ωστόσο όλα τα γκολ του 37χρονου Τούρκου άσου προήλθαν είτε από εκτελέσεις πέναλντι είτε από σουτ. ∆εύτερος σκόρερ της οµάδας µε 4 γκολ είναι ο Ντανιέλ Κουζέν.

Άξιοι συμπαραστάτες του Γκαμπονέζου επιθετικού, είναι οι Περέιρα Ρομέου και Φαμπιάν Κανόμπιο με 3 γκολ. Ακολουθεί από εκεί και πέρα ο Ζοέλ Τσιμπάμπα με 2 γκολ και από ένα τέρμα έχουν πετύχει οι Φαμπρίς Πανκράτ, Ματίας Ιγκλέσιας, Γιαν Μπλάζεκ και Στέφαν Μακίνουα.

Πηγή: aelole.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags