Facebook Pixel Μήπως είναι και ο "νέος Μέσι";
| 2012-12-24 12:20:00

Μήπως είναι και ο "νέος Μέσι";

Μήπως είναι και ο "νέος Μέσι";

Απίστευτα εγκώμια του Μάκη Χάβου για τον Κενάν Μπαργκάν που θέλει η ΑΕΚ. Γιατί λέει ότι πρέπει να τον αποκτήσει η Ένωση.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μάκης Χάβος στη "Live Sport":

"Πρόκειται για εξαιρετική επιλογή. Ο Κενάν είναι ένας ποδοσφαιριστής με τρομερή προοπτική για το μέλλον. Δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτή η μεταγραφή, αλλά αν η ΑΕΚ τον αποκτήσει θα προσθέσει και άλλα πράγματα στο παιχνίδι της

Η τεχνική είναι ένα από τα πλέον δυνατά του σημεία. Μπορώ να πω ότι είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο. Μπορεί να κάνει πολλά με την μπάλα στα πόδια του. Είναι απρόβλεπτος και αυτό σου δίνει πλεονέκτημα όταν παίζεις κόντρα σε κλειστές άμυνες και μπορώ να τον χαρακτηρίσω πολύ καλό στο ένας εναντίον ενός. Μπορεί να ντριμπλάρει τόσο από την εσωτερική, όσο και από την εξωτερική πλευρά.

Σίγουρα, όμως, ένα από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του είναι η ταχύτητα. Αν βρει κενό χώρο θα τον εκμεταλλευτεί. Είναι γρήγορος και με την μπάλα στα πόδια, ενώ έχει και επιτάχυνση. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα θα σου αναφέρω το γκολ που πέτυχε με τον Παναθηναϊκό, όπου έκανε πολλά μέτρα με την μπάλα αφήνοντας πίσω του γρήγορους ποδοσφαιριστές και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags