Facebook Pixel Aυτά μόνο στην Ελλάδα!
| 2012-12-27 13:42:00

Aυτά μόνο στην Ελλάδα!

Aυτά μόνο στην Ελλάδα!

Έξι μέρες μετά τον αγώνα Κυπέλλου, Παναχαϊκή - Ολυμπιακός, ο παρατηρητής έκανε συμπληρωματική έκθεση, μη δίνοντας ευθύνη σε κάποια ομάδα για τη διακοπή.
 

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να απολογηθούν για τα όσα συνέβησαν, ενώ συνεκδικάστηκε και η ένσταση των Πατρινών για αντικανονική διακοπή του αγώνα. Τελικά, η εκδίκαση πήρε αναβολή για την προσεχή Δευτέρα (παραμονή Πρωτοχρονιάς) έπειτα από αίτημα της συνηγόρου της ΠΑΕ Παναχαϊκής και μετά από ένταση που υπήρξε και τον πρόεδρο του δικαστηρίου να αμφισβητεί τον παρατηρητή!

Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής απάντησε, αρχικά, αρνητικά στο αίτημα των Πατρινών καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες και επειδή έχουν ήδη προγραμματιστεί αγώνες Κυπέλλου στις 9 Ιανουαρίου.

Τότε, η συνήγορος της Παναχαϊκής, κ. Πανταζή τόνισε πως δεν έχουν λάβει ακόμα το video του αγώνα και την έκθεση της Αστυνομίας, ενώ το κανάλι που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου θα τα δώσει αύριο στους γηπεδούχους. Η υπεράσπιση των Πατρινών βασίζεται στο video και θεωρεί πως υπάρχουν κακώς κείμενα στην έκθεση του παρατηρητή της ΕΠΟ και το φύλλο αγώνα του διαιτητή.

Η αρχική άρνηση του προέδρου της Π.Ε. άλλαξε επειδή προέκυψε ένα νέο στοιχείο με τον παρατηρητή του αγώνα να έχει κάνει συμπληρωματική έκθεση έξι μέρες μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα και διαφοροποιείται με την πρώτη. Στην πρώτη του έκθεση ο παρατηρητής της ΕΠΟ έγραψε πως εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο 15 φίλαθλοι των δύο ομάδων, ενώ στη συμπληρωματική αναφέρει ως εισέβαλαν 15 φίλαθλοι χωρίς διακριτικά. Έτσι, ο παρατηρητής δεν ρίχνει σε καμία ομάδα την ευθύνη και ουσιαστικά δεν κατηγορεί κανέναν σύλλογο για την εισβολή φιλάθλων!

Ο συνήγορος του Ολυμπιακού, κ. Γιαννίκος πήρε το λόγο και τόνισε πως το φύλλο αγώνα και η έκθεση του παρατηρητή δεν δέχονται αμφισβήτησης, άρα ότι γράφουν πρέπει να γίνουν και δεκτά.

Εκείνη τη στιγμή, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου ανέφερε πως αμφισβητεί την έκθεση του παρατηρητή και δέχτηκε την αναβολή της εκδίκασης! Πλέον, οι δύο ομάδες θα απολογηθούν την προσεχή Δευτέρα στις 31 Δεκεμβρίου.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags