Facebook Pixel Πρώτα «πέσιμο», μετά δηλώσεις…
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-09 02:04:00

Πρώτα «πέσιμο», μετά δηλώσεις…

Πρώτα «πέσιμο», μετά δηλώσεις…

Παράπονα από τον διαιτητή Μπουσάκα είχε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος με το σφύριγμα της λήξης και τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από τη Μπαρτσελόνα έτρεξε… σφαίρα να τον προλάβει, ενώ στις δηλώσεις του τόνισε πως αν έπαιζαν με 11 παίκτες θα έπαιρναν την πρόκριση!

Ο Αλσατός αμέσως μετά το τέλος… πρόλαβε τον Μπουσάκα στην φυσούνα και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ του είπε «Δεν ντρέπεσαι. Τι έκανες;».

Μετέπειτα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Οι φίλαθλοι της Άρσεναλ και όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο θα είναι στενοχωρημένοι. Οποιοσδήποτε έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν θα έπαιρνε ποτέ μια τέτοια απόφαση. Αυτή η αποβολή έκρινε την πρόκριση. Αποκλειστήκαμε από έναν σπουδαίο αντίπαλο, όπως η Μπαρτσελόνα, που δεν χρειάζεται τη βοήθεια κανενός διαιτητή για να κερδίσει.

Περιμέναμε τουλάχιστον να μας δινόταν η δυνατότητα να την αντιμετωπίσουμε επί ίσοις όροις. Όμως αυτό δεν μας επετράπη. Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη και μετά το γκολ μας υπήρχαν περισσότεροι κενοί χώροι. Είμαι βέβαιος πως αν μέναμε με έντεκα παίκτες θα παίρναμε εμείς την πρόκριση. Ακόμη κι έτσι όμως θα μπορούσαμε στο τέλος να μειώσουμε σε 3-2 και να προκριθούμε εμείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags