Facebook Pixel Βαλέρι και Πέρες πρότεινε ο Κοσεντίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-03-09 02:19:00

Βαλέρι και Πέρες πρότεινε ο Κοσεντίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαλέρι και Πέρες πρότεινε ο Κοσεντίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο sportdog αποκαλύπτει τους δύο ποδοσφαιριστές που πρότεινε ο ατζέντης του Λέτο στον Παναθηναϊκό αλλά και τι είπαν από την ΠΑΕ για το θέμα της παραμονής του Αργεντίνου!

Για λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο βρέθηκε στη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα ο Φερνάντο Κοσεντίνο. Ο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο ήρθε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και πρόλαβε να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γόντικα για να μιλήσουν για τον πελάτη του και το μέλλον του στην ομάδα.

Από πλευράς Παναθηναϊκού εκφράστηκε η απόλυτη εμπιστοσύνη όλων στο ταλέντο του 24χρονου παίκτη και όπως μεταφέρθηκε στον ατζέντη του "Σέμπα" δεν σκοπεύουν σε καμία περίπτωση να τον πουλήσουν το καλοκαίρι, εκτός και αν έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση ικανή από μόνη της να κάμψει κάθε αντίσταση.

Δεν μίλησαν όμως μόνο για τον Λέτο οι δύο άνδρες. Τα είπαν και για πιθανούς αντί - Γκοβού με τον Αργεντινό μάνατζερ να προτείνει δυο ονόματα τα οποία θεωρεί ο ίδιος πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο δεξί άκρο και ξεκαθάρισε ότι τους φέρνει και δανεικούς.

Ο πρώτος είναι ο 24 ετών Ντιέγκο Βαλέρι της Λανούς που παίζει άνετα και στον άξονα και στο δεξί άκρο. Από το φυτώριο της Λανούς με περάσματα από Πόρτο και Αλμερία. Σπουδαίος δημιουργός και παίκτης ορχήστρα με αρκετές τελικές πάσες ενώ βλέπει και δίχτυα.

Ο δεύτερος είναι ο Έντσο Πέρες της Εστουντιάντες. Είναι 25 ετών και 2 φορές διεθνής με περισσότερες από 220 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αργεντινής με Γοδόι Κρουζ και Εστουντιάντες. Φέτος σε 22 αγώνες έχει 4 γκολ και 4 ασίστ και θεωρείται ένας από τους πιο αξιόπιστους δεξιούς μεσοεπιθετικούς της χώρας. Σπουδαίος ντριπλέρ, πασέρ και με γκολ.

Στον Παναθηναϊκό τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Φερνάντο Κοσεντίνο, κυρίως γιατί δεν... πουλάει φούμαρα κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να κοιτάξουν ζεστά τις προτάσεις του για το καλοκαίρι...

Διαβάστε τι έγραφε ο sportdog το Σάββατο: Έφερε πρόταση ή έκανε τις δικές του;

Δείτε σε βίντεο τους δύο παίκτες:

Ντιέγκο Βαλέρι

 


Έντσο Πέρες

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags