Facebook Pixel «Τις άκουσα με τον Πατέρα, δεν μου τις έδωσε αυτός»
| 2011-03-09 02:35:00

«Τις άκουσα με τον Πατέρα, δεν μου τις έδωσε αυτός»

«Τις άκουσα με τον Πατέρα, δεν μου τις έδωσε αυτός»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως άκουσε τις περιβόητες κασέτες μαζί με τον Νικόλα Πατέρα, ωστόσο σημείωσε πως δεν του τις έδωσε αυτός!
 

Το βράδυ της Τρίτης μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «Ότι κινείται εκτελέται» ο πρόεδρος της Παναχαϊκής σε σχετική ερώτηση επισήμανε: «Θα πάω στην εισαγγελέα κυρία Ράικου το πρωί και θα παραδώσω τις κασέτες που έχω στη διάθεσή μου. Ήρθαν οι κασέτες με έναν φάκελο στο γραφείο μου και κρίναμε πως έπρεπε να τις ακούσουμε. Προσπαθούν να με μπλέξουν με τους Πατεραίους. Τις κασέτες μου τις έστειλαν στο γραφείο μου. Πήρα τηλέφωνο τον Πατέρα με τον οποίο είχαμε να μιλήσουμε 10 χρόνια και τις ακούσαμε μαζί στο γραφείο του. Όταν τις άκουσα, μετά τις άκουσα μαζί με τον κ. Πατέρα και άλλους ανθρώπους.

Για εμένα θα έπρεπε να βγει και ο κ. Πατέρας και άλλοι επιφανείς παράγοντες μπροστά για να... καθαρίσουμε την ιστορία. Αυτοί είναι παράγοντες που τους εκμεταλλεύονται διάφοροι. Θα περίμενα από τον Πατέρα να τα λέει αυτά, γιατί εγώ δεν είμαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ούτε πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Ο Μπέος και η παρέα του δεν αφήνουν την Παναχαϊκή να ανέβει. Αν μπορεί ο Μπέος να διορίζει διαιτητή στο Άρης-Παναθηναϊκός καταλαβαίνετε τί γίνεται;

Από τις κασέτες που άκουσα, βγαίνουν απίστευτα πράγματα. Θα πρέπει ο Εισαγγελέας και η δικαιοσύνη να μεριμνήσει ώστε να τελειώσει η ιστορία με τα λαμόγια του ποδοσφαίρου.

Είναι μία οργανωμένη υπόθεση παράγκας. Αυτοί εκτελούν συμβόλαια ανάλογα με το ποιοί είναι οι ισχυροί. Αυτό ξεκινάει από τις πιο μικρές κατηγορίες και φτάνει έως την Σούπερ Λίγκα».


Για την προηγούμενη παράγκα και τις τότε κασέτες: «Τότε κόπηκαν οι εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου. Δεν ακούστηκαν οι κασέτες. Το θέμα ατόνησε και η Ομοσπονδία δεν έκανε τίποτα γιατί υπήρχε Ομερτά. Τότε υπήρχε ο Θωμάς. Τώρα υπάρχει ο Μπέος. Είναι ένα κύκλωμα που πουλάει υπηρεσίες σε διαφορετικά αφεντικά. Η υπόθεση συνδέεται και με τα στημένα. Αν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ θα έκανα Πειθαρχική Επιτροπή και δεν θα λειτουργούσα ως Πόντιος Πιλάτος. Επιτυχημένοι παράγοντες θεωρούνταν παλιότερα οι Μητροπουλαίοι, οι Γκαγκάτσηδες και τώρα οι Μπέοι».

Για την συνέντευξη Τύπου που θα δώσει την Τετάρτη, τόνισε: «Ο λόγος που κάνω συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα είναι γιατί θέλω να μιλήσω ως πρόεδρος της Παναχαϊκής και όχι ως δικηγόρος του Δαλούκα. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως ο Δαλούκας κρύβεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags