Facebook Pixel Κληρονομιά της ετοιμοθάνατης
| 2012-12-28 13:30:00

Κληρονομιά της ετοιμοθάνατης

Κληρονομιά της ετοιμοθάνατης

Εν μέσω εορτών οι εξελίξεις στην ΑΕΚ προμηνύονται καταιγιστικές. Οχι γιατί αφίχθη o Βιντιάδης από τας... Ευρώπας (αυτό το «πηγαινέλα» το τελευταίο τετράμηνο χωρίς ουσιαστική εξέλιξη, δεν χωράει σε νου κοινού ανθρώπου...). Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Ούτε γιατί η Original προχώρησε σε τελεσίγραφο (το πώς ένας από τους βασικούς πόλους καταστροφής της ΑΕΚ νομιμοποιείται για έκδοση τελεσιγράφων, πάλι κοινός νους δεν μπορεί να χωρέσει...).

Η καταιγίδα θα ξεσπάσει όπου να 'ναι, επειδή η ΑΕΚ χρειάζεται ΑΜΕΣΑ κάπου 30 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει να υπάρχει, τα οποία φυσικά δεν υπάρχουν. Και επειδή ούτε ως αστείο δεν μπορεί να σταθεί πως θα βρεθεί ένα τέτοιο ποσό, ειδικά στη σημερινή Ελλάδα, το βέβαιο είναι ότι η ΑΕΚ βαδίζει ολοταχώς προς διάλυση ως εταιρεία παραγωγής ποδοσφαιρικού θεάματος. Εδώ ακριβώς είναι το «ζουμί»: Πάνω από την «ετοιμοθάνατη» Ενωση περιμένουν σαν τα κοράκια ομαδούλες και φατρίες, για να την κληρονομήσουν! Να την κάνουν δική τους, χωρίς ένα ευρώ στην ουσία! Και να το παίξουν «ΑΕΚάρχες», με αντιπαροχή αέρα κοπανιστό. Το παιγνίδι είναι μεγάλο και το έπαθλο γι' αυτόν που θα επικρατήσει πολύ σημαντικό.

Αυτό που κυκλοφορούσε ως αχνή υποψία πριν από καιρό, τώρα αρχίζει να παίρνει σχήμα. Να γίνεται ολοφάνερο: Κάποιοι ποντάρουν στη διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε αυτό έχουν συμμάχους τους μεγαλομετόχους. Αυτούς που οδήγησαν την ΑΕΚ στην καταστροφή και προσπαθούν να ξεμπλέξουν όσο γίνεται πιο ανώδυνα και ανέξοδα. Αυτές είναι οι μεγάλες (και πικρές) αλήθειες...

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags