Facebook Pixel Διευκρινιστική δήλωση Γιάννη Κόντη στον sportdog
| 2012-12-28 15:12:00

Διευκρινιστική δήλωση Γιάννη Κόντη στον sportdog

Διευκρινιστική δήλωση Γιάννη Κόντη στον sportdog

Ο Γιάννης Κόντης διευκρινίζει ότι δεν συνεργάζεται με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ωστόσο επιβεβαιώνει πως όντως βρέθηκε τελευταία σε διαδοχικά ματς στο "Καραϊσκάκη", ανοίγοντας ουσιαστικά δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην παράγοντας του Άρη έστειλε διευκρινιστική δήλωση στον sportdog, με αφορμή το ρεπορτάζ που ανέβασε ο σκύλος με τίτλο "ο φίλος του Πατέρα τα βρήκε με τον Ολυμπιακό", το οποίο ανέφερε ότι έχει αρχίσει συνεργασία ως μάνατζερ με τους ερυθρόλευκους, ενώ επισκέπτεται συχνά τώρα τελευταία το γήπεδο "Καραϊσκάκη".

Ο Γιάννης Κόντης διευκρινίζει ότι δεν έχει κάποια συνεργασία με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά επιβεβαιώνει ότι για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκε στο "Καραϊσκάκη", μαζί με παράγοντες ξένων ομάδων!

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Αγαπητοί κύριοι.

Σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα ευχόμενος κατ αρχήν Χρόνια πολλά και με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας, θέλοντας να διορθώσω μια πληροφορία την οποία μόλις προ ολίγων λεπτών είδα να δημοσιεύετε στο έγκριτο σαιτ σας και η οποία αφορά το πρόσωπο μου με τίτλο "ο φίλος του Πατέρα τα βρήκε με Ολυμπιακό" και όπου αναγράφεται οτι εγώ δραστηριοποιούμαι και πάλι σαν εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών και δηλώνω μάλιστα ότι είμαι συνεργάτης του κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Επειδή το ρεπορτάζ ακριβώς αναπαράγει υποτιθέμενη δήλωση δική μου, την οποία ουδέποτε και πουθενά δεν θυμάμαι να έκανα, σε σχέση με συνεργασίες δικές μου, και επειδή το ρεπορτάζ παίρνει αφορμή από κάποιες παρουσίες μου στο Στάδιο Καραϊσκάκη, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής.

Κατ αρχήν είναι αληθές ότι τον τελευταίο καιρό, παρακολούθησα για επαγγελματικούς λόγους τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο γήπεδό του, συνοδευόμενος απο ξένους παράγοντες ομάδων.

Είναι όμως τελείως αναληθές ότι εγώ ανέφερα κάπου ότι συνεργάζομαι με τον κ. Κοβάσεβιτς, το οποίον έχω συναντήσει απλά μια φορά και η οποιαδήποτε συνεργασία μας, θα μπορούσε να υφίσταται μόνο στα πλαίσια μιας δικής μου υπαλληλικής σχέσης, αφού ως γνωστόν ο εν λόγω κύριος εργάζεται στον Ολυμπιακό και δεν είναι κάποιος ανεξάρτητος μάνατζερ.

Θα ήθελα λοιπόν στα πλαίσια του επαγγελματισμού που είμαι σίγουρος οτι σας διακατέχει να δημοσιεύσετε την παρούσα διευκρίνηση για αποφυγή παρεξηγήσεων με άτομα τα οποία όπως ανέφερα δεν γνωρίζω ούτε σαν φίλος πόσο μάλλον σαν συνεργάτης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags