09/03/11 - 14:20

"Στόχος τα τεράστια κέρδη από το στοίχημα"

Ο Αλέξης Κούγιας πριν τη συνέντευξη Τύπου (15:00) που θα μιλήσει για τις περίφημες "κασέτες", μίλησε στο ραδιόφωνο προαναγγέλλοντας «βόμβες».

"Στόχος τα τεράστια κέρδη από το στοίχημα"
33.675views 0shares

«Θέλω η παρέμβασή μου να είναι θεσμική. Δεν θέλω να το κάνω ως ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, αλλά ως ο πρόεδρος της Παναχαϊκής», είπε στον "Sentra", εξηγώντας πως:

«O καθοριστικός παράγοντας για αυτό είναι πως οι συμπεριφορές αυτών των ανθρώπων και κυρίως του Μπέου και των κακοποιών που συνεργάζεται - είπα ονόματα στη δικαιοσύνη- έχουν ως αποτέλεσμα, τα δύο χρόνια που ήμουν στα Γιάννενα και τα δυόμιση στην Παναχαϊκή, να μην ανεβαίνουν κατηγορία οι ομάδες μου, μόνο και μόνο για να ανέβουν οι ομάδες του κυκλώματος που είχε έναν στόχο, τα τεράστια κέρδη του στοιχήματος».

Για τον Αχιλλέα Μπέο πρόσθεσε: «Ορίζει όποιον διαιτητή ήθελε σε όλες τις κατηγορίες. Κι εγώ νόμιζα πως το κύκλωμα περιορίζεται στη Β΄ και Γ΄ εθνική και δεν πίστευα πως στήνονταν και η SuperLeague. Αλλά αυτό αποδεικνύεται από τις κασέτες. Είτε λόγω χρημάτων, είτε μέσω τρομοκρατήσεων, είναι τελείως διεφθαρμένη η διαιτησία. Το απόγευμα θα έχετε ολοκληρωμένη άποψη».

Για το ηχητικό που κυκλοφορεί στο Internet από χθες το βράδυ είπε: «Αυτό που άκουσα είναι λογοκριμένο. Είναι αναμφισβήτητο πάντως πως είναι ο Αχιλλέας Μπέος».

Για την απόφασή του να τα βγάλει όλα στη... φόρα απάντησε: «Αφού κανείς άλλος δεν το κάνει, θα το κάνω εγώ το μεσημέρι. Προσπάθησα να ενεργοποιήσω τις δυνάμεις του ποδοσφαίρου πριν φτάσω σε αυτό το σημείο».

Όσο για το τι περιμένει να γίνει; «Αν και μετά και από αυτό, δεν γίνει κάτι, ε τότε καλά κάνει το ΔΝΤ και μας παίρνει το κεφάλι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μόνοι μας. Θα τα ακούσετε και θα κρίνετε αν έχω δίκιο. Η πεποίθησή μου είναι πως η Εισαγγελία θα κάνει το καθήκον της και γρήγορα. Θα γίνουν διώξεις και προανακρίσεις. Η δικαιοσύνη είναι κυρίαρχη και ανεξάρτητη εξουσία. Τα πιο πολλά είναι υποχρεωμένη να τα κάνει η ΕΠΟ και το Υπουργείο Πολιτισμού. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι πως δεν θα κάνουν τίποτα πάλι. Θα τοποθετηθώ το απόγευμα για το τι περιμένω να κάνει ο κύριος Πιλάβιος».

Για τις κασέτες που έχει στα χέρια του συμπλήρωσε: «Είναι για περισσότερους αγώνες και όχι μόνο για τον έναν που έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν είναι μονταρισμένες, αν έχουν κόψει κομμάτια. Δεν ακούγεται ο δεύτερος συνομιλητής, η φωνή είναι σίγουρα του Μπέου. Πάντως έχω δώσει κασέτα και με τρεις συνομιλητές. Εμένα μου αρκεί αυτό που έχω στα χέρια μου».

Για την «κατηγορία» από τον Μπέο πως του έδωσε τις κασέτες ο Πατέρας είπε απλά: «Θα τοποθετηθώ για όλα. Εμένα μου έστειλαν τις κασέτες και όλα πήραν τον δρόμο τους. Θα ακούσετε το μεσημέρι λεπτομέρειες που δεν γνωρίζετε».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ