Facebook Pixel Από τους Νέους μπορεί να "βγει" κι ένας ...έμπειρος!
| 2013-01-01 11:00:00

Από τους Νέους μπορεί να "βγει" κι ένας ...έμπειρος!

Από τους Νέους μπορεί να "βγει" κι ένας ...έμπειρος!

Με τα καλύτερα λόγια μιλάνε όλοι για τους ποδοσφαιριστές της Νέων του Ολυμπιακού και τα κατορθώματά τους. Ο σκύλος, όμως, θα σας πει για τον Στορκ, τον προπονητή τους...

Ο 50χρονος Γερμανός τεχνικός, που έχει θητεία στους πάγκους των Χέρτα, Βόλφσμπουργκ, Ντόρτμουντ κ.ά., πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά στην U20 των "ερυθρόλευκων". Ένας άνθρωπος που ήρθε στην Ελλάδα συνειδητά για να αναλάβει αυτή τη θέση και όχι κάποιος παλαίμαχος του Ολυμπιακού, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις, που κάνει το αγροτικό του στους Νέους μέχρι να ανοίξει τα φτερά του σαν προπονητής.

Ο Στορκ κάνει μεθοδική δουλειά στον Ολυμπιακό και αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι. Οι επιτυχίες του, άλλωστε, με την ομάδα Νέων του συλλόγου, μόνο τυχαίες δεν είναι. Αξιοποιώντας τους ποδοσφαιριστές του και παίρνοντας το καλύτερο που μπορεί από τον καθένα τους.

Όπως, λοιπόν, μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες, ο σκύλος κάνει αναφορά στον Στορκ. Κι όπως σε κάθε ευκαιρία γίνεται υπενθύμιση για την ομάδα Νέων και πως ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει λύσεις για το ρόστερ του από εκεί, το ίδιο μπορεί να ισχύει και για το τεχνικό τιμ.

Εντάξει, δεν λέμε να "φάει" τη θέση του Ζαρντίμ. Αλλά κάποια στιγμή το συμβόλαιο του Πορτογάλου θα ολοκληρωθεί. Ή μπορεί να χρειαστεί ενίσχυση το τεχνικό τιμ του.

Ο Στορκ είναι ένας άνθρωπος που μέσα από τη δουλειά του στη Νέων μπορεί να αναδειχθεί όπως και οι ποδοσφαιριστές του. Και η δουλειά του στα τμήματα υποδομής να αποτελέσει διαβατήριο για την πρώτη ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags