Facebook Pixel Κασέτες αγνώστου ...πατρός;
| 2011-03-09 19:03:00

Κασέτες αγνώστου ...πατρός;

Κασέτες αγνώστου ...πατρός;

Ο Μπέος το είπε ξεκάθαρα: "Ο Πατέρας έχει 500 κασέτες στο γραφείο του και τις έχει δείξει". Δεν την έχει κρυφή, δηλαδή, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη "συλλογή" του!

Και, όπως γίνεται προφανές, δύο από αυτές (ή και τέσσερις, όπως ισχυριζόταν ο Κούγιας) "έφυγαν" από τα γραφεία του ή, απλώς, αντιγράφηκαν και δημιούργησαν το σάλο των ημερών. Το αν οι κασέτες βρέθηκαν σε άλλα χέρια, στο πλαίσιο μιας τεχνητής διαρροής, ή αν χάθηκαν από τη συλλογή του, μάλλον εξαρτάται από τον ίδιο τον Πατέρα αν θα το μάθουμε.

Εκείνο, όμως, που έμαθε ο σκύλος, είναι πως πριν λίγο καιρό είχαν βγάλει ...πόδια κάποιες άλλες κασέτες, αγνώστου ...πατρός, οι οποίες επίσης βρέθηκαν σε δημοσιογραφικά γραφεία και προκάλεσαν εσωτερικούς τριγμούς στον - τότε - πολυμετοχικό Παναθηναϊκό.

Ήταν οι κασέτες που έβγαλαν στη φόρα, τον περασμένο Απρίλιο, τα πρακτικά του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός της 1ης Μαρτίου. Τότε οι μέτοχοι είχαν γίνει μαλλιά κουβάρια, ψάχνοντας ποιος "έδωσε" τα πρακτικά στον Τύπο και μάλιστα με τόσες λεπτομέρειες.

Πιο "φορτωμένος" από όλους ήταν τότε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος αφού πρώτα είχε εκφράσει ιδιωτικώς τη δυσαρέσκειά του προς τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ για τη διαρροή, είχε εκδώσει και γραπτή δήλωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Με μεγάλη λύπη, διαπίστωσα σήμερα ότι σε ημερήσια αθλητική εφημερίδα έχουν δημοσιευτεί επιλεκτικά αποσπάσματα των πρακτικών του ΔΣ με ημερομηνία 1/3/2010. Η επιλεκτική αυτή διαρροή είναι απαράδεκτη και έρχεται σε αντίθεση με τα Παναθηναϊκά ήθη. Ως εκ τούτου ενημερώνω ότι ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα του προσεχούς Δ.Σ., θα θέσω προ των ευθυνών του τον όποιο υπαίτιο αυτής της διαρροής, που είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε Παναθηναϊκή, αλλά και επιχειρηματική λογική"!

Μάλιστα, στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του Δ.Σ. που δημοσιεύτηκαν, ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφηνε αιχμές κατά του Νικόλα Πατέρα. Η συνομιλία:

Παύλος Γιαννακόπουλος: Κύριε πρόεδρε, με συγχωρείς λίγο, να ρωτήσω κάτι εδώ πέρα. Γιατί από το μπάσκετ δεν βγαίνει μια πληροφορία έξω; Γιατί δεν βγαίνει και βγαίνει από εδώ μέσα;

Νικόλας Πατέρας: Γιατί τα λέτε οι δυο σας. Δεν τα ακούει κανένας άλλος.

Παύλος Γιαννακόπουλος: Ορίστε;

Άλλο μέλος Δ.Σ.: Γιατί είστε εσείς και ο Θανάσης.

Παύλος Γιαννακόπουλος: Δεν είμαι εγώ και ο Θανάσης. Είναι και διάφοροι άλλοι. Είναι γενικοί διευθυντές, υπάρχουν άλλοι, αλλά δεν βγαίνει τίποτα έξω. Εδώ πέρα βγαίνει χαρτί και καλαμάρι. Λες και τα ‘χεις μαγνητοφωνήσει.

Λέτε να έχουν σχέση οι δύο υποθέσεις;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags