Facebook Pixel Ποιος θα εκπροσωπήσει τον Μπέο;
| 2011-03-09 19:28:00

Ποιος θα εκπροσωπήσει τον Μπέο;

Ποιος θα εκπροσωπήσει τον Μπέο;

Ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη και μακρόχρονη σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και με ...στενές σχέσεις με τη δικαιοσύνη, θα διαχειριστεί την υπόθεση των περίφημων κασετών, ως νομικός εκπρόσωπος του Αχιλλέα Μπέου.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, έχει δώσει εντολή στον προσωπικό του φίλο και δικηγόρο, Θανάση Κανελλόπουλο, για να προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Ο Θανάσης Κανελλόπουλος είναι αυτή την περίοδο αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΠΑΕ επί σχεδόν μια τετραετία (από το 2001 ως το 2005). Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι ήταν υποψήφιος και για την προεδρία της Σούπερ Λίγκα, πριν τελικά ...σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο αδερφός του, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, είναι αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και εποπτεύει την υπόθεση των φακέλων με τους "ύποπτους" αγώνες που έχει αποστείλει η UEFAστην ΕΠΟ, η οποία κατά γενική ομολογία δεν προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου να ξεκαθαρίσει επιτέλους το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags