Facebook Pixel Ο «ζαβολιάρης» Μπουμσόνγκ!
| 2013-01-05 22:51:00

Ο «ζαβολιάρης» Μπουμσόνγκ!

Ο «ζαβολιάρης» Μπουμσόνγκ!

Ο Γάλλος ζήτησε συγνώμη για την εμφάνισή του με τον Λεβαδειακό, αλλά τόνισε πως ποτέ στην καριέρα δεν έκλεψε ούτε έκανε ζαβολιές. «Μπηχτές» για εσωτερικό πόλεμο.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παραδέχθηκε πως έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό και για αυτό ζήτησε συγνώμη, ενώ τόνισε με νόημα πως ποτέ στην καριέρα του δεν έχει κλέψει ούτε έχει κάνει... ζαβολιές.

Ο Γάλλος υποσχέθηκε επίσης να δουλέψει σκληρά στην συνέχεια, υπονοώντας πως θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό παρά την επιθυμία της διοίκησης για το αντίθετο, ενώ άφησε και... μπηχτές για τα εσωτερικά του συλλόγου, λέγοντας πως δεν προχωράνε κάποια πράγματα όπως θα έπρεπε.
Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γάλλος στη Nova:

Για τα λάθη και την κακή του παρουσία: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από την παρουσία μου και ναι μεν πιστεύω ότι γενικά έκανα έναν καλό αγώνα, όμως έκανα δυο πολύ σημαντικά λάθη που μας στοίχισαν την ήττα. Δεν ήταν καλός αγώνας και εγώ που έχω εμπειρία θα έπρεπε να είμαι θετικός παράγων για την ομάδα ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές γιατί γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός βιώνει δύσκολες στιγμές.

Ως έμπειρος παίκτης γνωρίζω ότι όταν κάνουμε έναν κακό αγώνα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να δουλεύουμε, να δουλεύουμε, να μείνουμε αλληλέγγυοι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να παραμείνουμε ενωμένοι και να μην είμαστε διαλυμένοι. Δεν πρέπει να υπάρχουν φωνές που να διαφοροποιούνται και πρέπει να υπάρχει ομόνοια μέσα στην ομάδα.

Εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν είμαστε υπεράνω ενός συλλόγου όπως ο Παναθηναϊκός. Εγώ ο ίδιος με βλέπω υποχρεωμένο να κάνω ακόμα περισσότερο σκληρή δουλειά, ώστε να εκπροσωπήσω επάξια τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Ξέρω ότι θα υποστώ μεγάλες και βαριές κριτικές, ότι θα με αποδοκιμάσει ο κόσμος, παρόλα αυτά θα μείνω ταπεινός θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί ξέρω ότι ο Θεός ανταμείβει όσους έχουν καλές προθέσεις. Ποτέ δεν έκλεψα στην καριέρα μου, ούτε έκανα... ζαβολιές. Ζητώ συγγνώμη για τον κακό αγώνα που έκανα. Επαναλαμβάνω ότι θα δεχτώ κριτικές, όμως θα σιωπήσω θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά κι ελπίζω ότι ο Θεός θα με συνοδεύσει σε αυτό».

Για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκός: «Δεν είναι ο ρόλος μου να κάνω μια κριτική, να κάνω τον δικαστή σχετικά με αυτά που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Αν πω σήμερα την ετυμηγορία μου, αυτό θα δημιουργήσει πολεμική κατάσταση, υπάρχουν παρά πολλά πράγματα που δεν προχωράνε.

Η απόδειξη είναι που δεν έπαιξα καλά. Είναι καλύτερα να σιωπά κανείς και να δουλεύει και να μάχεται υπέρ όλων αυτών που συνέχισαν να μάχονται για τον Παναθηναϊκό. Κάθε άνθρωπος αν αγαπάει τον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να σκεφτεί πώς να συνεισφέρει. Είμαι επαγγελματίας και δεν έκανα καλό αγώνα.

Η δουλειά μου είναι να είμαι καλός στον αγωνιστικό χώρο και να προσφέρω. Αυτό είναι που θα κάνω και δε θα εκφράσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή γιατί πρέπει να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι με ταπεινοφροσύνη».

Για τα όσα έχουν γραφτεί: «Στον Τύπο γράφτηκαν πάρα πολλά ψέματα. Όπως είπα, ποτέ δεν έκανα ζαβολιές κι ελπίζω ο Θεός να με βοηθάει να μην κάνω ποτέ και ειλικρινά ήμουν τραυματισμένος. Είμαι ευτυχής όταν μπορώ να συμμετέχω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούμε να πούμε ότι δεν έχω όρεξη να παίξω.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι λένε ότι δεν έχω όρεξη να αντιπροσωπεύσω τον Παναθηναϊκό και πώς μου προσάπτουν κακοήθεις προθέσεις. Γνωρίζω ότι σε τέτοιες περίπλοκες στιγμές πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω με καλές προθέσεις και να πιστεύω στη θεϊκή δικαιοσύνη».

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags