Facebook Pixel Λες και το έκανε επίτηδες...
| 2013-01-05 23:55:00

Λες και το έκανε επίτηδες...

Λες και το έκανε επίτηδες...

Τρελαμένοι ήταν οι παλιοσειρές του Παναθηναϊκού στα επίσημα του ΟΑΚΑ με τον Μπουμσόνγκ και τα τραγικά λάθη που έκανε κόντρα στον Λεβαδειακό. Μεταξύ αυτών και όσοι έλεγαν πρόσφατα πως επίτηδες κάνει τον τραυματία.

Απογοητευτική ήταν η επανεμφάνιση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, καθώς στην ήττα των «πρασίνων» με 2-1 από τον Λεβαδειακό έφταιγε και για τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων. Στο πρώτο έδωσε... ασίστ στον Βασιλείου, που σκόραρε μόνος του από θέση τετ α τετ, ενώ στο δεύτερο έκανε... παιδικό λάθος και έχασε χωρίς πίεση την μπάλα έξω από την περιοχή του «τριφυλλιού».

Όπως ήταν λογικό, η κάκιστη απόδοσή του και κυρίως τα «δώρα» στον Λεβαδειακό, προκάλεσαν την οργή του κόσμου, με αποτέλεσμα στα τελευταία δέκα λεπτά να ακούγονται έντονες αποδοκιμασίες κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα ο «Μπουμ».

Τρελαμένοι όμως με την εμφάνιση του Γάλλου αμυντικού ήταν και κάποιες από τις παλιοσειρές της ομάδας στα επίσημα του ΟΑΚΑ, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτοί που έλεγαν πρόσφατα πως ο Μπουμσόνγκ προσποιούνταν τον τραυματία και επίτηδες δεν έπαιζε τόσο καιρό.«Έβραζαν» κυριολεκτικά και απορούσαν πώς γίνεται ένας παίκτης κλάσης να κάνει τέτοια λάθη...

Ο «Μπουμ» έχει βέβαια ως δικαιολογία τη μεγάλη αποχή του από τους επίσημους αγώνες, ωστόσο τα λάθη που έκανε κόντρα στον Λεβαδειακό, δεν γίνονται ούτε σε ματς των Ακαδημιών. Για αυτό άλλωστε και δεν τον κάλυψε ούτε ο Ρότσα, ο οποίος μετά το τέλος του ματς ανέφερε πως η ήττα ήρθε από ατομικά λάθη.

Με την εμφάνισή του αυτή ο Γάλλος έδωσε τροφή για σχόλια σε όλους τους κακοπροαίρετους και δικαίωσε όσους τον θεωρούν «ξένο σώμα» εδώ και πολύ καιρό. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Μπουμσόνγκ και παρά τις δηλώσεις για «συγνώμη από τους οπαδούς» και ότι «δεν κάνει... ζαβολιές», κάποιοι ήδη τον έχουν «ξεγράψει» από τον σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags